Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Дали тоа, што не потрошив време од 40 минути од мојот живот и не си се ограничив со бројка, ме направи поглуп од сите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
емоционалната интелегенција е важна.
а оваа Т.Н IQ е само уште причина + да се делат луѓето...еве пример МЕНСА кои од врвот се сметаат за понапред во еволуцијата во однос на другите,како и да е нив не им е јасно уствари јасно им е дека статистичките методи,прашања варирале па така да нема објективност,јас имам правено 3 теста 148,165 и 134...на кој да верувам а?????
најважно за една индивидуа е нејзината генетска предодреденост односно талент-има кај кои математичко логичкиот дел на мозокот е поактивен а има и луѓе кај кои пак уметничкиот дел на мозокот е поактивен...јас на пример во темата поезија чекав пола саат обидувајќи се да напишам строфа поезија...ама јбг како да е закржлавен тој дел генетски не сум предодреден за уметност.
исто така и трудот е важен, а од тие три бројки кои ми ги дадоа тестовите не верувам ниту на една![]()
Врска немотија е емоционалната интелигенција, на тест со 106 прашања извадив 141 со 81 ако памтам убаво за втората цифра..
Патем, извини ме, на кој тест 165 си напраил? Вундеркид -.-
Да.
Затоа што не потроши 40 минути размислуваќи туку стискајќи рефреш на кгн![]()
абе па ти остави да се радуваат дека се паметни :ha:
искрено ме мрзи да ги правам такви те тестови....глупост :XD:
Дали тоа, што не потрошив време од 40 минути од мојот живот и не си се ограничив со бројка, ме направи поглуп од сите?
jaс иам малце уметнички стројства, мада не толку....математички па ичлогика чиста ме бива...ептен по логика ги решавам и одговорите на тестовиве, не зиам лифче и си пишувам/пробувам/решавам...онака од ракав, не ги мислам многу, смислувам одговор, го има како опција и не се замарам...
Нешто тестов не е во ред... Има многу други тестови за интелегенција
Штом не успеа да се снајдеш да го најдеш резултат од IQ тестот, ондак веруј ми нејкеш да си ги знаеш резултатите.А бе овај не пишува резултати
Немој така бе. Може човекот не знае англиски.Штом не успеа да се снајдеш да го најдеш резултат од IQ тестот, ондак веруј ми нејкеш да си ги знаеш резултатите.![]()
Ако не знае англиски како успеал да го реши...Немој така бе. Може човекот не знае англиски.
Еј да бе. Испомешав се од многу мислење за тестовите.Ако не знае англиски како успеал да го реши...