Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.489
Поени од реакции
3.684
Ама гз затоа како светлата страна на месечината.
Тоа само бразилките од одбојка на плажа, просечна професионална одбојкарка е рамна како даска. Уствари даската има малку повеќе облини.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.924
Поени од реакции
17.909
Juliana Paes .....

И на стари години е прекрасна.

Сакам Бразилки :love:
Како би сакал да водам љубов .....

Прегледај го приврзокот 401415Прегледај го приврзокот 401416Прегледај го приврзокот 401417
Гуглав да видам колку години има, ако на 44 години се „стари“ години, онда не знам каква ке биде за 10 и повеќе.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.901
Поени од реакции
21.876
Гуглав да видам колку години има, ако на 44 години се „стари“ години, онда не знам каква ке биде за 10 и повеќе.
Па он има 12 године у главу. И девојка на 27 године за њега е стара.

Види што пишаја, љубаф ке води. Офцу без едну ногу да му дадеш ке гу изгуби.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.317
Поени од реакции
28.276
Насладете се бабани со оваа пензионирана бразилска одбојкарка и продолжете да ми раскажувате за облините на рамните даски и брадавиците како прекидачи.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Мушкиве тетки се претвори ја у у она што плачеа и велеа дека се досадни Биџи,Топол Поздрав,Очајна итн . Знаат да лупаат етикети и да држат лекции а ко нив се у секоја тема и се објаснуваат.

Жена за мене над 40 е стара . Моја лична ствар и вкус . Треба да е со муж и фамилија. Као стареам,таа граница се подига,после не е 40,туку 50 па 60 .... Дур може да печалам со кур,ќе гледам гз и цицки за ебење оти сум мушко .

Па уше машкиве тетки се објаснуваат да отворат гугл дека 44 била . Дај бе не бидете ретарди и не бидете Биџонс со вадење дефениции .
Женава би ја клецал и на 80 да е добра баба . Дур ми е камен,ќе се радувам :LOL:
Остај тоа, кажи стварно се омрси у некој пуф ти? Кажи кј има добра роба да пробаме и мие.

Kajgana Shop

На врв Bottom