И после ќе изгледаш како Халанд у фацата.
Тоа само бразилките од одбојка на плажа, просечна професионална одбојкарка е рамна како даска. Уствари даската има малку повеќе облини.Ама гз затоа како светлата страна на месечината.
Гуглав да видам колку години има, ако на 44 години се „стари“ години, онда не знам каква ке биде за 10 и повеќе.Juliana Paes .....
И на стари години е прекрасна.
Сакам Бразилки
Како би сакал да водам љубов .....
Прегледај го приврзокот 401415Прегледај го приврзокот 401416Прегледај го приврзокот 401417
Па он има 12 године у главу. И девојка на 27 године за њега е стара.Гуглав да видам колку години има, ако на 44 години се „стари“ години, онда не знам каква ке биде за 10 и повеќе.
Cicin ovaa se ebe so samari i kubenje, ne ljuboF da vodis.Juliana Paes .....
И на стари години е прекрасна.
Сакам Бразилки
Како би сакал да водам љубов .....
Прегледај го приврзокот 401415Прегледај го приврзокот 401416Прегледај го приврзокот 401417
Остај тоа, кажи стварно се омрси у некој пуф ти? Кажи кј има добра роба да пробаме и мие.Мушкиве тетки се претвори ја у у она што плачеа и велеа дека се досадни Биџи,Топол Поздрав,Очајна итн . Знаат да лупаат етикети и да држат лекции а ко нив се у секоја тема и се објаснуваат.
Жена за мене над 40 е стара . Моја лична ствар и вкус . Треба да е со муж и фамилија. Као стареам,таа граница се подига,после не е 40,туку 50 па 60 .... Дур може да печалам со кур,ќе гледам гз и цицки за ебење оти сум мушко .
Па уше машкиве тетки се објаснуваат да отворат гугл дека 44 била . Дај бе не бидете ретарди и не бидете Биџонс со вадење дефениции .
Женава би ја клецал и на 80 да е добра баба . Дур ми е камен,ќе се радувам![]()
Нишо значи, шпекулации.????
Javna Kujca????
More konju,да го ебе Кунташе