Психолошки IQ тест

Член од
13 декември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Мислев дека имам многу повисока интелегенција отколку што ми покажа тестот....Малце се разочарав....инаку, еднаква ми беше концентрацијата на првите и последните прашања, само што беа многу потешки за решавање. Ќе пробам пак наскоро:)

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
До кај 25 стигнав, ми здосади и останатите ги кликав кое како ќе ми дојде. На крај ме изненади резултатот 106

R

RoXy=]

Гостин
hahaha 118 mi ispadnaaa ali poslednite me mrzese da razmisluvam mi se spie hahaha po 5 sati ripanje na saem toa mi e=]=]=]=] :pos2: Moram da probam naspanam mozda poise ke ispadne hahahaha:baeh:

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
STO E OVA BE NA SITE IM DOSADIL TESTOT A???? LELE... ILI PAK NE STE GI ZNAELE ODGOVORITE PA SAMITE SEBE SE LAZETE I SE TESITE DEKA VE MRZELO DA GO RESAVATE PONATAMU...A I SAMITE ZNAETE DEKA STE DALE SE OD SEBE DA RESITE STO POVEKE. DAJTE MALU OBJEKTIVNOST, TESTOT E TEZOK A I NA ANGLISKI E TAKA DA SITE TREBA DA DODADETE +5-10 POENI PORADI TOA. I DA ZNAETE, SVE NAD 100 E DOBAR REZULTAT OD KOJ NE TREBA DA SE SRAMITE.

JAS ODAMNA GO IMAM RESAVANO, NE PAMTAM TOCNO KOLKU IMAV AMA BESE NAD 140.

PS. MENSA HERE!:helou:

POZDRAV

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Ваквите тестови се смешни за разлика од оној тест на МЕНСА
Член сум веќе 2 ипол години и ништо немам полза од тоа :nenene::nenene::nenene:$
Но само да знаете дека сите што имате над 130 на овој тест, голема е веројатноста дека на тестот на МЕНСА ќе го поминете :icon_lol:

BTW еден другар на тестот на МЕНСА имаше IQ>172

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
105 излезе дека според психолошкиот тест (психологијата) дека сум нормален :icon_lol:. Инаку мое лично мислење е дека не се одредува човековата интелегенција според геометриски фигури. туку според начинот на кој ги решава човек проблемите и колку нерешливи проблеми има.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Овој го иам праено порано ми испадна 109 или 110 негде.

Хух нормална сум:pipi:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ќе беше фино да не удостоеше со една проста, или евентуално, просто-проширена, реченица ко коментар за тестот.

П.С
Ова важи за сите.
Имајте у предвид дека следните постови кои се сочинуваат само од бројка, без дополнителен коментар за тестов, ќе бидат бришени.

Kajgana Shop

На врв Bottom