Ne ja vidov tabelata no toa ne znaci deka treba da izgubime od Prilep bas naprotiv uste po loso ke bese od moja gledna tocka ne samo za bodojte rabotata tuku deka loso igrame poke od avion se gleda pola kako da se dojdeni za zabava vo klubot za razlika od porano so gledaa da se vratat vo forma ozdravat I prodadat nekade sega kako na site da mu e seedno kako ke izigraat so e poloso spored mene no mozi gresam I rekov da ne brzam duri ne donesat trener ,igraci istiot so ke si donesi da ne pram muabet no od strana gledno osven so brkaat luge I go donesoja Fitiljot ne gledam nesto arno no krajot go krasi deloto da pocekame prvo preodniot rok so trener pa play off I da prajme maubet ako ne kasno
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Играчи сега и да сакат тешко дека ќе најдат, на сред сезона не се наоѓа лесно играч.
Јас да се прашвам единствено шо би барал во зимски преоден рок е десен бек.
И евентуално некој специјалец за одбрана.( ваков можно е полесно да најдат од десен бек)
Цехте на крај испадна најнеконстантен играч.
Искрено јас очекував појќе од него, гледајќи како игра за Словенска репка.
А и во одбрана доста дупки се отворат од неговата позиција.
Овде како отсечен е, без силен шут од надвор не ни брка работа, освен за замена.
Ќе изигра со некој јако, има потези, движења, ќе дај некоја салам партија, ко со Киелце, ќе дај 7,8 парчиња, на друг меч катастрофа, посебно со екипи шо имат згусната одбрана и висок голман.
Ама не можиш на него да рачунаш.
На крај коцкањето во летото-околу уште еден десен бек или Радивојевиќ не излезе на арно.
Имам кажано и порано, еден добар бек вреди колку 2 јаки крила, та е мојата математика во ракомет.
Бекојте се најважни во ракометот и одбраната, ако имаш салам бекој шо ќе отворат добри позиции за крилата и со просечни крила ќе имаш салам учинок.
Со Фитило напраја екстра потег шо можи да ја спаси сезоната на крај.
Околу тренерот, ако не најдат салам и долгорочно решение, поубо е да не брзат, нека тера Бранче.
Многу критики и хејт има за Бранче, по мое јас не гледам дека е полош од претходните, напротив далеку подобро делуваме сега, поразумни измени, нема ротирање ко во хокеј, има некој концепт.
Е сега шо игравме со Сегед и Киелце во гости и не товарија не можи и не треба да му се смета за неуспех, сепак далеку поквалитетни екипи се овие од нас.
Единствено можеше со Загреб дома, според мене со малку подобра тактика околу изборот на бекојте во второ да напрајме нешто.
Предолго го остај Кисум во игра, учинок никаков немаше.
Треба зимата да ја искористат за едно пролетно чистење, многу од странците не го заслужват овај дрес, 12 странци се на платен список, а од нив не гледаме некој ќар.