- Член од
- 12 јануари 2022
- Мислења
- 715
- Поени од реакции
- 1.494
А паре от каде...?Македонија и само Македонија. Не ми треба ЕУ, што ќе ми е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А паре от каде...?Македонија и само Македонија. Не ми треба ЕУ, што ќе ми е?
Значи за паре и гзот под кирија.А паре от каде...?
И да е ова вистина дека нешто многу јако иде напред Бугарија не го менува фактот дека сеуште си ја имаат мувата на капата за тоа кој ги има создадено на Санстефанскиот и Берлинскиот конгрес.Настрана бугарите што се дојдени тука со одредена цел не сфаќаме дека само ова ќе ни остане да им спомињаме 2 црвени и како влечеа торби да продадат нешто во Македонија за да преживеат. Времиња се менуваат, одат напред сега со која брзина одат и како е друго ама ние одиме назад и ни се случува буквално распад на секоја инстутиција.
Назад на темава вчера се виде дека ако сакаат со некоја земја да почнат преговорите ќе се најде начин. После разговор меѓу Шолц и Орбан , Орбан излегол и овие гласале без него. Барем така пишува политико. Потоа да не се чудат разно разни анкети зашто народ веќе кур ги боли за ЕУ и да вадат некакви проценти, а и секако руското влијание да го спомнуваат.
Од на жена ти пичката, не го поти да ти ебам семката мрсна, ич за нас да не ти е гајле, гледај си за татарија да ти ебам пичката фашистичка мрш копиљ се женско шо имаш род да ти наденам на курА паре от каде...?
Значи за паре и гзот под кирија.
Бујрум...
Пред хх години ја спомнав само не сум сигурен колкумина ја ..., сепак поминаа години се надевам ќе има резултатиКинеската клетва (со живеење во „интересни“ времиња).
Да, ама има бесплатни лубриканти.Значи за паре и гзот под кирија.
Еве досега Македонија не е влезена во ЕУ и не можам да се пожалам од финансиска гледна точка, ме гледаш тука сум, постојам.А паре от каде...?
Bugarkata bugarija posledno ja videla kojznaj koga. Najverojatno na pogreb ko bila, i toa od sto morala, inaku da ja vrzis ne sedi tamu. Ali bugarka ko bugarka, ako ne i e polna ustata so nesto mesnato odma pocnuva so lajna jadenje.Еве досега Македонија не е влезена во ЕУ и не можам да се пожалам од финансиска гледна точка, ме гледаш тука сум, постојам.
Човек што работи не чека да му падне од Господ, не му треба ЕУ, леви глобалистички приказни да му раскажува.
Вредност се создава со работење, само лековерна раја се лаже со приказни за милиони што паѓаат од небо.
Додатно, нема што да барам да се пикам во друштво каде што не сум добредојден, макар и таму чоколадо и пички да јадат секој ден.
Не јаж лајна ке ти заемат обратно БГ паспортаBugarkata bugarija posledno ja videla kojznaj koga. Najverojatno na pogreb ko bila, i toa od sto morala, inaku da ja vrzis ne sedi tamu. Ali bugarka ko bugarka, ako ne i e polna ustata so nesto mesnato odma pocnuva so lajna jadenje.
Bugarska rabota![]()
Tatar, kurot mozis samo da mi go jadisНе јаж лајна ке ти заемат обратно БГ паспорта