- Член од
- 1 јули 2012
- Мислења
- 2.429
- Поени од реакции
- 7.130
Не, тој најлево, што се гледа до пола.Palco ovoj vo kafeavoto
Не, тој најлево, што се гледа до пола.Palco ovoj vo kafeavoto
Другар ај оди земи на тезга на пазар продавај, барем таму има лујџе со кој шо можиш чаршиски муабет да си напрајш за случајов.Треба да ја прашат и зошто 5 години се разведени а живее во имот од 100 квадрата а се воде на бившиот сопруг? Малку нелогично е и тоа...
Џудист беше тој. Тие немаат толку големи морални вредности како каратистите.Немаше сега брзо случај педофил учител по карате или грешка сум
Ништо чудно има голема можност. Еве слика од Видевски(каратистот) во иста позиција ја најдов кај Манев на Facebook профилот.Не ќе да е Палчо тој, ама личи како каратистот дефинитивно.
Појма немам, не е факт само претпоставувам додека ги мотав снимките неколку пати ме асоцира на него. Сепак пиксели се.Возачот не знам според што точно го препознаваш, јас не гледам нешто од што може да се препознае кој е точно.
Мене на сликава ми личи ко човеков на совозачко да нема брада а тој што вози ко да има и брада и голема коса кадрава црна.На снимката која беше објавена првио изгледа ко Палчо, а тој шо вози ко Кешишов. Сепак тешко е да се види ама мене така ми делува.
Прегледај го приврзокот 400282
Овие шо го бранат Палчо и континуирано викат дека е наместен, веројатно го прателе/обожавале и се согласувале со то шо го збора/објавува во подкасти, на Facebook итн и добиле некоја симпатија кон него, или му било интересно да го гледат и слушат. Ќе ги поделиме на две групи:
• Група А - тврдокорни следбеници во то шо Палчо го збора/прави без разлика на се(пример ко Манев и бандата).
• Група Б - го следеле/познавале само на интернет, му ги прателе подкастите и то шо објавува. Можи се согласвале за некој работи или за многу работи со то шо Палчо го тврдел. Можи му бил само интересен или му делувал интелигентeн.
Како и да е, чоеко(Палчо) испаѓа убиец и сега овие две групи(А и Б) се осеќат предадени и навредени т.е еден вид напад врз нивната интелигенција, оти поќето луѓе имат високо мислење за себе, а паднале под влијание на чоек кој испаѓа убиец. И тука иди до негирање, оти сега е тешко да се прифати факто дека верувале погрешно и да се признај дека дозволиле Палчо да му ја прелажи нивната интелигенција. Обично таквото признавање е катастрофа за егото, а е уште потешко ко ќе треба некој јавно да признај дека грешел за нешто посериозно. То би било едното објаснување, другото е тотално одвоени од реалноста.
Тро одпоќе навлегов ама то е
Прегледај го приврзокот 400268
...дали се гледа дека е нешто местово „заштитено“, направено вештачење, све е неразгазена трева, ниедна лента за заштитна зона нема, „не приоаѓај“ во тек се истраги, било што?
Прегледај го приврзокот 400269
О срамота па јас овде нај реално од сите аналитика давам ти што ми викаш. Сите ние имаме право да ја знаеме вистината.Другар ај оди земи на тезга на пазар продавај, барем таму има лујџе со кој шо можиш чаршиски муабет да си напрајш за случајов.
Имаше шпекулации дека телевизијава ја финансира токму Љупчо Палевски. Потенцирам, ШПЕКУЛАЦИИ. Да не испадне дека инсинуирам нешто.
Конкретното прашање за Палевски на 24:58 :Никого да не го интересира кој ќе ја финансира телевизијата „Вистел“, порача митрополитот Петар
МАКЕДОНИЈА25.04.2023 / 11:57
Митрополитот Петар во вечерашната Топ Тема најави дека името на Телевизијата, формирана од фирмаат „Преобразба“, чиј сопственик е тој а која доби дозвола за работа и од 1 мај треба да почне да емитува програма во етер ќе биде „Вистел“ или вистинска телевизија.
Во однос на тоа кој ќе ја финансира неговата телевизија, Митрополитот Петар одговори остро:„Тоа да не го интересира никого, бидејќи ни мене не ме интересира, кој вас ве финансира.“Нашата телевизија не е свештеничка телевизија, 50 % ќе има забавен карактер, 30% ќе има образовен и документарен карактер. Во образовниот дел имаме ли цркви, манастири кои се распаѓаат а се под заштита како споменици на културата? Треба ли да ги заштитиме, рече Петар.
Чисти пари се, не се перени, ниту ќе дозволиме такво нешто, тврди Петар, порачувајќи повторно дека никого не треба да го интересира дали „Преобразба“ има доволно пари да ја финансира телевизијата.
Тој демантираше дека телевизијата ја прави со Љупчо Палевски.Луѓето свој леб јадат, туѓо гајле берат. Оставете го гајлето на нас, одговори Петар на прашањата кој ќе ја финансира телевизијата „Вистел“.
Петар демантираше дека неговата телевизија ќе се определува и ќе одработува за некого политички.
Во однос на шпекулациите дека преку неговата телевизија ќе се шири про-руска пропаганда, митрополитот Петар, негираше дека тој зазема страна во конфликтот и осудува се што не е добро од која и да било страна.Вистинска телевизија ќе го афирмира нашето културно и македонското богатство што го поседуваме. Кога велам македонско, не мислам само на МПЦ, туку општо македонско наследство. Пристап ќе имаат на нашата телевизија од сите народи во Македонија што се. Ќе има и политичка програма. Во смисла луѓе од политиката што ќе сакаат да гостуваат, вели Петар.
Јас не знам за никаква руска агресија. Знам дека тоа е војна меѓу големите сили. Зошто и како, тоа си знаат тие.
Појма немам кој ја финансира телевизијата.Битно е да е слушне мислењето на Ленин како магистар по криминологија а тоа е суштината на мотивот е дека девојчето не е убиено поради изнуда на пари туку поради друго.Имаше шпекулации дека телевизијава ја финансира токму Љупчо Палевски. Потенцирам, ШПЕКУЛАЦИИ. Да не испадне дека инсинуирам нешто.
Еве изјава на сопственикот на телевизијата, Владиката Петар.
Никого да не го интересира кој ќе ја финансира телевизијата „Вистел“, порача митрополитот Петар - Република
Митрополитот Петар во вечерашната Топ Тема најави дека името на Телевизијата, формирана од фирмаат „Преобразба“, чиј сопственик е тој а...republika.mk
Точно,долу цела е со деловен простор така што возило може да биде паркирано само надвор:Све тоа убаво,само таа зграда нема гаражи...
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Што е тоа друго? На гравчиња гледаше Ленин за што е убиено девојчето? Исти кур како оној идиотот Момироски што тврди дека за 5 дена ќе ги извадел доказите. Греота на грб на девојчето и фамилијата гледаност да креваат, греота! Ако имаат било каков доказ нека го приложат кај што му е местото, не на телевизија! Гној од луѓе!Појма немам кој ја финансира телевизијата.Битно е да е слушне мислењето на Ленин како магистар по криминологија а тоа е суштината на мотивот е дека девојчето не е убиено поради изнуда на пари туку поради друго.
Мислам дека нејзините родители се починати повеќе од 10 години а зградата е направена на место чиј имот бил од мајка и.Реално кога се развела требало да се спакува заедно со децата и да се врати кај татко и. Милам бог да чува, како можела да живее така 5 год во станот на бившиот, усул да се немало. Нели и било гајле што збореле комшиите?
Полека смири хормони,дете се убива само ради сведоштво на нешто битно што не смеело да го види или слушне.Што е тоа друго? На гравчиња гледаше Ленин за што е убиено девојчето? Исти кур како оној идиотот Момироски што тврди дека за 5 дена ќе ги извадел доказите. Греота на грб на девојчето и фамилијата гледаност да креваат, греота! Ако имаат било каков доказ нека го приложат кај што му е местото, не на телевизија! Гној од луѓе!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Само ради тоа се убива ? Сериозно ?Мислам дека нејзините родители се починати повеќе од 10 години а зградата е направена на место чиј имот бил од мајка и.
Автоматски споено мислење:
Полека смири хормони,дете се убива само ради сведоштво на нешто битно што не смеело да го види или слушне.
По кое правило се убива дете само ради сведоштво? Според Ленин или според тебе?Полека смири хормони,дете се убива само ради сведоштво на нешто битно што не смеело да го види или слушне.