Исчезнати лица

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
861
Поени од реакции
1.370
Треба да ја прашат и зошто 5 години се разведени а живее во имот од 100 квадрата а се воде на бившиот сопруг? Малку нелогично е и тоа...
Другар ај оди земи на тезга на пазар продавај, барем таму има лујџе со кој шо можиш чаршиски муабет да си напрајш за случајов.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.464
Поени од реакции
18.470
Немаше сега брзо случај педофил учител по карате или грешка сум
Џудист беше тој. Тие немаат толку големи морални вредности како каратистите.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
16
Не ќе да е Палчо тој, ама личи како каратистот дефинитивно.
Ништо чудно има голема можност. Еве слика од Видевски(каратистот) во иста позиција ја најдов кај Манев на Facebook профилот.
untitled3.jpg

Возачот не знам според што точно го препознаваш, јас не гледам нешто од што може да се препознае кој е точно.
Појма немам, не е факт само претпоставувам додека ги мотав снимките неколку пати ме асоцира на него. Сепак пиксели се.

Outersprint

rags to riches
Член од
5 март 2018
Мислења
38
Поени од реакции
99
На снимката која беше објавена првио изгледа ко Палчо, а тој шо вози ко Кешишов. Сепак тешко е да се види ама мене така ми делува.
Прегледај го приврзокот 400282

Овие шо го бранат Палчо и континуирано викат дека е наместен, веројатно го прателе/обожавале и се согласувале со то шо го збора/објавува во подкасти, на Facebook итн и добиле некоја симпатија кон него, или му било интересно да го гледат и слушат. Ќе ги поделиме на две групи:

• Група А - тврдокорни следбеници во то шо Палчо го збора/прави без разлика на се(пример ко Манев и бандата).

• Група Б - го следеле/познавале само на интернет, му ги прателе подкастите и то шо објавува. Можи се согласвале за некој работи или за многу работи со то шо Палчо го тврдел. Можи му бил само интересен или му делувал интелигентeн.

Како и да е, чоеко(Палчо) испаѓа убиец и сега овие две групи(А и Б) се осеќат предадени и навредени т.е еден вид напад врз нивната интелигенција, оти поќето луѓе имат високо мислење за себе, а паднале под влијание на чоек кој испаѓа убиец. И тука иди до негирање, оти сега е тешко да се прифати факто дека верувале погрешно и да се признај дека дозволиле Палчо да му ја прелажи нивната интелигенција. Обично таквото признавање е катастрофа за егото, а е уште потешко ко ќе треба некој јавно да признај дека грешел за нешто посериозно. То би било едното објаснување, другото е тотално одвоени од реалноста.

Тро одпоќе навлегов ама то е
Мене на сликава ми личи ко човеков на совозачко да нема брада а тој што вози ко да има и брада и голема коса кадрава црна.
Јас би рекол дека тој што вози е Велибор Манев а на совозачкото дека е Кешишев, ама незнам може халуционирам снимката е ужас.
Има апликации кои ги чистат и ги прават значително појасни ваквите слики, ако некој се нафати.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Прегледај го приврзокот 400268

...дали се гледа дека е нешто местово „заштитено“, направено вештачење, све е неразгазена трева, ниедна лента за заштитна зона нема, „не приоаѓај“ во тек се истраги, било што?

Прегледај го приврзокот 400269

Ејј човече, не планирав да одговорам во темава ниту да пишувам а ја следам цела недела. Кој напор си ти жими се.

Па дај да си кажеме фер дека требало ти да појдиш и да ги испиташ обвинетиве оти сите другите лажат. Паранојата е болест, страшна работа не можам да се доначудам по по по

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Другар ај оди земи на тезга на пазар продавај, барем таму има лујџе со кој шо можиш чаршиски муабет да си напрајш за случајов.
О срамота па јас овде нај реално од сите аналитика давам ти што ми викаш. Сите ние имаме право да ја знаеме вистината.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Имаше шпекулации дека телевизијава ја финансира токму Љупчо Палевски. Потенцирам, ШПЕКУЛАЦИИ. Да не испадне дека инсинуирам нешто.

Еве изјава на сопственикот на телевизијата, Владиката Петар од април годинава.

Никого да не го интересира кој ќе ја финансира телевизијата „Вистел“, порача митрополитот Петар
МАКЕДОНИЈА25.04.2023 / 11:57

Митрополитот Петар во вечерашната Топ Тема најави дека името на Телевизијата, формирана од фирмаат „Преобразба“, чиј сопственик е тој а која доби дозвола за работа и од 1 мај треба да почне да емитува програма во етер ќе биде „Вистел“ или вистинска телевизија.
Нашата телевизија не е свештеничка телевизија, 50 % ќе има забавен карактер, 30% ќе има образовен и документарен карактер. Во образовниот дел имаме ли цркви, манастири кои се распаѓаат а се под заштита како споменици на културата? Треба ли да ги заштитиме, рече Петар.
Во однос на тоа кој ќе ја финансира неговата телевизија, Митрополитот Петар одговори остро:„Тоа да не го интересира никого, бидејќи ни мене не ме интересира, кој вас ве финансира.“
Чисти пари се, не се перени, ниту ќе дозволиме такво нешто, тврди Петар, порачувајќи повторно дека никого не треба да го интересира дали „Преобразба“ има доволно пари да ја финансира телевизијата.
Луѓето свој леб јадат, туѓо гајле берат. Оставете го гајлето на нас, одговори Петар на прашањата кој ќе ја финансира телевизијата „Вистел“.
Тој демантираше дека телевизијата ја прави со Љупчо Палевски.
Петар демантираше дека неговата телевизија ќе се определува и ќе одработува за некого политички.
Вистинска телевизија ќе го афирмира нашето културно и македонското богатство што го поседуваме. Кога велам македонско, не мислам само на МПЦ, туку општо македонско наследство. Пристап ќе имаат на нашата телевизија од сите народи во Македонија што се. Ќе има и политичка програма. Во смисла луѓе од политиката што ќе сакаат да гостуваат, вели Петар.
Во однос на шпекулациите дека преку неговата телевизија ќе се шири про-руска пропаганда, митрополитот Петар, негираше дека тој зазема страна во конфликтот и осудува се што не е добро од која и да било страна.
Јас не знам за никаква руска агресија. Знам дека тоа е војна меѓу големите сили. Зошто и како, тоа си знаат тие.
Конкретното прашање за Палевски на 24:58 :

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
6.168
Имаше шпекулации дека телевизијава ја финансира токму Љупчо Палевски. Потенцирам, ШПЕКУЛАЦИИ. Да не испадне дека инсинуирам нешто.

Еве изјава на сопственикот на телевизијата, Владиката Петар.

Појма немам кој ја финансира телевизијата.Битно е да е слушне мислењето на Ленин како магистар по криминологија а тоа е суштината на мотивот е дека девојчето не е убиено поради изнуда на пари туку поради друго.
Автоматски споено мислење:

Све тоа убаво,само таа зграда нема гаражи...

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Точно,долу цела е со деловен простор така што возило може да биде паркирано само надвор:

Последно уредено:

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.691
Појма немам кој ја финансира телевизијата.Битно е да е слушне мислењето на Ленин како магистар по криминологија а тоа е суштината на мотивот е дека девојчето не е убиено поради изнуда на пари туку поради друго.
Што е тоа друго? На гравчиња гледаше Ленин за што е убиено девојчето? Исти кур како оној идиотот Момироски што тврди дека за 5 дена ќе ги извадел доказите. Греота на грб на девојчето и фамилијата гледаност да креваат, греота! Ако имаат било каков доказ нека го приложат кај што му е местото, не на телевизија! Гној од луѓе!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
6.168
Реално кога се развела требало да се спакува заедно со децата и да се врати кај татко и. Милам бог да чува, како можела да живее така 5 год во станот на бившиот, усул да се немало. Нели и било гајле што збореле комшиите?
Мислам дека нејзините родители се починати повеќе од 10 години а зградата е направена на место чиј имот бил од мајка и.

Што е тоа друго? На гравчиња гледаше Ленин за што е убиено девојчето? Исти кур како оној идиотот Момироски што тврди дека за 5 дена ќе ги извадел доказите. Греота на грб на девојчето и фамилијата гледаност да креваат, греота! Ако имаат било каков доказ нека го приложат кај што му е местото, не на телевизија! Гној од луѓе!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Полека смири хормони,дете се убива само ради сведоштво на нешто битно што не смеело да го види или слушне.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Мислам дека нејзините родители се починати повеќе од 10 години а зградата е направена на место чиј имот бил од мајка и.

Полека смири хормони,дете се убива само ради сведоштво на нешто битно што не смеело да го види или слушне.
Само ради тоа се убива ? Сериозно ?
На Игор Јуриќ од Србија за шо ја отепаа ќерка му, силувана, тепана и убиена ...
Мислам на сите ни е морбидно од самата помисла дека посегнал некој по животот на детето ама сами сме свесни колку психопати има на земјата.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.691
По кое правило се убива дете само ради сведоштво? Според Ленин или според тебе?

Kajgana Shop

На врв Bottom