Ама сте се фатиле за тој што го возел од Белград до турска граница. Види, Палчо им бил лидер на партија и главен таму, сигурно гледале со почит кон него, го слушале, им го перел мозокот постојано овој за овие да му бидат играчи и да му ги следат сите постапки.
Отишол у Белград, му се јавил на овој му рекол дојди земи ме имаме нешто хитна работа за Турција преку Бугарија нема кој да ме вози, ти си ми најсигурен, ќе земеме кеш а у, ќе има и за тебе.
И толку му требало на тој, по пат го обработувал може, го лажел, му го перел мозокот.
Нас вака ни изгледа на чудно КАКО МОЖЕ ТАКА ама верувајте дека може, дека постојат многу глупи и поводливи луѓе, луѓе што немаат капка памет у главите кои лесно може да бидат обработени и изманипулирани.
Возеле, можда му рекол да не пушта интернет, да не верува на никој, може му наспомнал дека сакаат да го местат, идат избори бла бла, толку му треба на тој, со самото тоа што лидерот на партијата баш тебе те одбира да го возиш на битна задача у Турција, ти брате и диносаурс да помине покрај тебе нема да го приметиш.
Можеби кога се враќал сам, се освестил, добил информации и одлучил да пријави, може едноставно го фатиле на граница па кога веќе видел дека нема кај да бега и е фатен на дело одлучил да соработува со полицијата.
Абе има луѓе кај нас кои ги насскаа да влезат у државна институција да тепаат пратеници, вие се чудите како некој може да вози човек со кола. Па огромен дел од народов кога се деси Мартин Нешковски викаше па што тој наркоман бил ко демек океј е што е убиен па сеа бараме влакно у јајцето за уште еден од многуте испрани мозоци.