Искомплексирани?

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Комплекс хмм па најверојатно немам. Ич не ми е гајле што мислат другите за мене и генерално не се срамам за физичкиот изглед, је да сум си голем (дебел) и влакнест (за мене нормално машки влакнест) ама ич не се потресувам за тоа и ич кур не ме боли што ќе помислат другите. За облеката се носам пошироко односно нешто што ми е таман не оти се срамам да носам тесно туку поради тоа што таква облека ми прави нервоза и кога ќе се испотам целиот се чешам.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ај едно дополнување кон темава!

Машки..Какво мислење имате за искомплексираните девојки?
Женски..Какво мислење имате за искомплексираните машки!

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Порано мислам дека си набивав комплекси дека сум многу слаба...и сите си мислеа анорексицна сум и такви глупости, а си нема врска....така да со време си сватив дека сум таква каква што сум си и ми е гајле. Само што ме фаќа нервоза кога не можам да си најдам фармерки, али тоа е...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Kompleks ne treba da ima vo nikoj slucaj i za nisto,na toj nacin samo se potcenuvas samiot sebesi i tvoite kvaliteti

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
Не, немам комплекси. Никогаш не сум се замарала со тоа.
Каква сум таква сум, ако на некој му се допаѓа тоа супер, ако не, негов проблем :wink:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Abe kakvi kompleksi, kakvi gluposti..... Zivotot e prekratok za da se zamarame so takvi raboti.... Kakva sum - takva sum, gajle mi e sto mislat drugite za mene...I gi ignoriram tie sto pokusavaat da mi nabijat kompleksi so "finite komentari" od tipot : lielaaaa srcka, ama si se popravilaaa, treba da si gi ispravis dolnite zabi, taka nasmevkata ke ti bide poubavaaa(a nieden zabar ne mi gi primetil "krivite" zabi), skrati si ja kosata - vaka si kao narkomanka :nesum: :nesum: , is4upaj si gi vegite kao mene, taka ke bides poubava(a ona nema vegi, gi crta :) ), treba da si go izbellis toj zabot(edna neprimetliva nijansa mi e potemen od drugite, poso mi e skrsen t.e. vesta4ki) i sl...
Samo mnogu me 4udi sto tolku go primetuvaat lugjeto tugjiot nadvoresen izgled, mi ukazuvaat mnogu moi "maani" za koj ne mi ni teknalo... Koa nemaat popametna rabota... :toe:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
:pos: Да почнам да ги редам овде нема да ми стигнат 5 страни..
Имам вишок килограмс и то е факат. :) А уз то идат и големите образи заради кои страв ми е да се насмеам, огромниот стомак ко на Дедо Мраз поради кој не носам ништо тесно или стреч, а уз тоа стомакот доаѓаат и спојлерите,па после и нозете не ми се допаѓаат па избегавам сукњи да носам,освен со чизма и тако то ... :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Порано да, имав комплекс во врска со стомакот, но сега ич не се замарам затоа што сум задоволна каква и да сум - јас сум си јас. Нема никаква потреба да имаат луѓето комплекси, зашто се е во главата всушност. Доколку ти си мислиш на пример леле имам криви нозе, клемпави уши или незнам што, луѓето ќе го забележат тој недостаток, а ако го истакнеш и го сакаш најубавиот дел од тебе на пример очите, тогаш луѓето во очите ќе гледаат, нит ќе ги погледнат кривите нозе или ушите, значи најбитно е самодоверба за да може да се совладаат комплексите.:smir:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Кога и да се погледнам во огледало си кажувам дека сум најубава и така не си набивам комплекси .. може ќе речете нарцис ама таква сум .. никогаш не носам нешто што ми е мало за да успеам да се искомплексирам.. и тоа што некогаш ми сметало и сум била искомплексирана за тоа сега си го сакам .. тоа си е дел од мене :helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Незнам да си ги врзам врвките и носам само патики на лепенки...:nesum: :jaj: :kesa: :uvo:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ретко (читај скоро никогаш) не носам маички кои ми го откриваат стомачето.Комплекс:имам дебеwко стомаче,и си го кријам.:)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Порано имав комплекс дека сум многу дебела, дека едното уше ми е поклемпаво од другото, дека стомакот ми е 100 минути напред и ред други работи. Сега сфатив дека во животот има поважни работи за кои треба да се грижам така да тие комплекси шо си ги имав набиено сега не постојат, сега гледам да го истакнат најдоброто од мене. И сега ако некој на пример ми речит дека сум дебела (а не сум :) ) ќе си се насмеам на моја сметка и воопшто не се нервирам. :toe:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Не воопшто не сум искомлексирана,ич не ми е гајле што и да ми кажат.Всушност не ни има што да ми кажат,некогаш ќе ми речат леле колку си слаба,ама во тој случај другата личност лечи комплекси,бидејки не сум ни претерано слаба,топ сум:poss:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Ниска сум, гаддемит. :lut:
Me too :lut:
Плус сите ми кажуваат како изгледам за помала од она колку години имам:kesa:
Ама тоа е тоа. Таква сум си јас.

Комплексите се многу гадна работа, можат тотално да те уништат.

Kajgana Shop

На врв Bottom