- Член од
- 6 април 2018
- Мислења
- 114
- Поени од реакции
- 99
Од вечерва и Интерпол трага по Палчо, а одреден му е и притвор
Тесните врски на Палчо со СДСМ опишани во текстот се добро позната вистина.Штом е од Латас многу тежина има, со стап би ги тепала ваквите кои на префрлаат топката чиј пулен бил Палчо
Tokmu i zatoa pishav toa shto pishav.Нема логика.
Кој се досега мотивите што се презентирани во јавност?
1. Убиен е човек за 500€ и за да му се одземе возило за да се изврши некое злодело. - АПСУРД!
Коли имаш на секој чекор и иста можеш да украдеш
2. Девојчето е грабнато и убиено во рок од 2-3 саати. Убиството е во 11 часот - Првата објава на социјалните мрежи од страна на мајката во 12 часот.
Каква е таа паника? Од што ги фатило паника за да ја убијат?
3. И на крај главниот мотив - КОРИСТОЉУБИЕ!!!!! За што?
За мочан стан од 50-60.000€?
Апсурдот да биде најголем - Кој го врши кривичното делото, убиство, во двата случаи? Љупчо Палевски Палчо
Цитат од еден медиум:
Латас си пишува колумни и си се прави жртва, а се дел на иста екипа со Палчо. Двајцата со српски пасоши врбувани од српски служби, докажано веќеMe interesira kolku ima vistina i tezhina ovaj text koj predmalce e objaven na vecer.mk !?
ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ:
Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ
![]()
ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ: Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ
Убистсвото на малата Вања Ѓорчевска од Скопје и Панче Жежовски од Велес до темел ја потресе македонската јавност која не памети вакво злосторствоvecer.mk
Цело време си мислам дека Палчо можда има и појќе убиено од/под негово учество .Може и повеќе жртви да има.Све си мислам дека има ликвидирано луѓе за добро утро овој Палчо.
Палчо беше Сдс,овој Вмро.... Исто гомно од 90тиЛатас си пишува колумни и си се прави жртва, а се дел на иста екипа со Палчо. Двајцата со српски пасоши врбувани од српски служби, докажано веќе
Bez razlika shto se i kako se, na Latas nikoj ne mozhi da mu pripishe ni shlakanica(Osven toa shto sakaja da go nasadat za Sex vo Fico) a ne pak poseriozno.Латас си пишува колумни и си се прави жртва, а се дел на иста екипа со Палчо. Двајцата со српски пасоши врбувани од српски служби, докажано веќе
не морашеVideovo me trogna i morav da vi go pushtam
![]()
Kaylee Rodgers Singing Hallelujah - Official Video - Full HD
This was a special video to produce.We are shocked at how "Viral" this has gone and we are so happy with how much recognition little Kaylee and the rest of t...www.youtube.com
Sakav so toa da i izrazam socustvoне мораше
Првиот дел не го коментирам..Toj starecot si e svoja prikazna i cisto slucanjo zaradi kolata e povrzan so slucajov.
Тешка работа дека по грешка имаат прв пат пукано тоа само во холивудски филм.Tokmu i zatoa pishav toa shto pishav.
Ja imaat odneseno kaj vikendickata od Toj Palco (Imal tamu vo blizina) i se imaat pocnato eden so drug da se rasparavaat i ovaj mozhebi maftajci so pishtolot da mu se ima ispukano kurshum koj po greshka ja ima raneto. Site gi fajca panika (A ne ot TV, Radio ili slicni informacii!) i ja dosreduvaat.
Zatoa informaciite od TV ne vi se vklopuvaat vo prikaznata. A da se ima sluceno nenamerno ispukuvanje na kurshum ne nishto novo.
Toj starecot si e svoja prikazna i cisto slucanjo zaradi kolata e povrzan so slucajov.
Vo kontekst za vrskata so devojceto mislev!Првиот дел не го коментирам..
А за ова си грешка!
Не е рандом избрана жртва! Не е случајно запрен да му ја украдат колата!
Ништо не е случајно.
Му должел 500€ на тој маневски, комшии биле, а и со Палчо (сеуште не јасно) но барале злато!
Мене пензионеров ми е дури и поголема мистерија во случајов…
За девојчето више јасно е..
Teshka ama mozhna! I samo taka mi vleguva cela slucka kako realna . se drugo ima nelogicnosti. Barem za meneТешка работа дека по грешка имаат прв пат пукано тоа само во холивудски филм.
Kako ke se krie vecno ? nema mn pari ovaj ne e milioner, pa da moze kako Grueski. Ke go fatat za brzo ili sam ke se predadeТој Палчо ниту ќе го фатат нит бутур. Бугарите негираат дека е кај нив.
Банана држава Боки 13 и Палчо да рекетираат и убиваат....