Исчезнати лица

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.546
Поени од реакции
17.375
Од тоа се плашам, одбивам да поверувам дека го мачеле кутро чупе.
Јас се мислам ќе излези нешто дека ја касапале или силовале овие лајнарите, 'мажишта'.

Бел ден да невидат, најлоша смрт да дај господ да ги дочека.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
Добро, една работа не ми е јасна: приведени се гомнарите. Сведочеле дека е убиена со пиштол. Детално опишале каде и како се случило. Многу веројатно дека се испрашувани посебно и сите ја кажале истата приказна, телото е пронајдено и полицијата и обвинителството веќе знаат дека делото е извршено со пиштол, инаку не би го тврделе истото.

И 6-7 саати подоцна откако се е кажано, ќе излезе некој со нова терорија: што знам, можеби се угушила.

Не викам јас дека не може човек да се сомнева во официјална приказна, за што и да е, ама ова навистина не е толку комплицирано.
На вестите на Алфа денес тоа било спомнато, не гледав ама ми кажаа, пукана била, ама и дека се задушила, така они пренеле, не знам што се летаат со шпекулации кога веќе се одмотува клопчето и притоа и обдукцискиот наод сеуште не е готов.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.546
Поени од реакции
17.375
Добро, една работа не ми е јасна: приведени се гомнарите. Сведочеле дека е убиена со пиштол. Детално опишале каде и како се случило. Многу веројатно дека се испрашувани посебно и сите ја кажале истата приказна, телото е пронајдено и полицијата и обвинителството веќе знаат дека делото е извршено со пиштол, инаку не би го тврделе истото.

И 6-7 саати подоцна откако се е кажано, ќе излезе некој со нова терорија: што знам, можеби се угушила.

Не викам јас дека не може човек да се сомнева во официјална приказна, за што и да е, ама ова навистина не е толку комплицирано.
Ама неможи и друго да се очекува кога случајов е ментален, значи никој не очекуваше татко дека всков чекор ќе направи.

Можи и мн работи нема да излезат во јавност пошто како што тргна ќе го линчоваат на пат до суд.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.324
Поени од реакции
18.547

Па нема официјална потврда. Тоа допрва ќе се испитува. Ќе има аутопсија и се со ред.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
999
Поени од реакции
3.989
Ништо чудно да има појче убиено, официјално потврдени две убиства, ако и батево го има убиено то се три. Шо значи во превод:

Ако чоек убија 3 или појче лица тогаш станува збор за сериски убиец.

Да тргниме од ова, ако тој ладно крвно веќе убил две лица (Вања и Панче) тогаш претходно МОРА да има отепано, шо значи овие две убиства не му се први.
Чим е волку ладнокрвен и после 2 убиства си пишува на фб наредни 5 дена ова 100% не му се први убиства

Илија се нашол на погрешно место дур овој барал и копал злато околу Демир Капија и бил убиен, најверојатно Палчо и тогаш го фатило паника, дека Илија го следи или му се споила некоја друга теорија на заговор
Јас 90% се сомневам на него пошто момчето го знаело теренот и често си планинарел на околните ридчиња

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.837
Поени од реакции
7.451
Член од
5 март 2018
Мислења
16.324
Поени од реакции
18.547
Me interesira kolku ima vistina i tezhina ovaj text koj predmalce e objaven na vecer.mk !?

ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ:
Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ

Штом е од Латас многу тежина има, со стап би ги тепала ваквите кои на префрлаат топката чиј пулен бил Палчо

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.750
Поени од реакции
30.582
Каде има видео од уапсените, само од овој Манев видов дека има и таткото.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.432
Поени од реакции
5.458
Апсурдите кои ќе се наслушаме деновиве се за масата народ да се замајува и да има што да се збори
Вистинските причини ќе ги знаат само неколкумина....

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.837
Поени од реакции
7.451
Вања е убиена жива Ниту се загушила, ниту било случајно зошто е пукано во неа со 2 куршуми, во грло и глава.
Cel den razmisluvam za slucajot i se si vikam deka e:
Prelazhana da vlezi vo Avtomobilot so/od tatko i zaedno, duri potoa vrzana i spakuvana i odnesena vo Brazda, i deka tamu se imaat neshto skarano mozhebi kopilevo ima mavtano so pishtolot i po greshka e ispukan prviot Kurshum koj ja ima najverojatno teshko raneto i posle e dokusurena so vtoriot. i se ostanato e kako shto e kazhano na tv.

Samo takva opcija po moe ima logika za seto ova.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.601
Поени од реакции
7.724
Untitled.png

Александар Ѓорчески изведен пред судија на претходна постапка.
Ненормалниов што ги кренал палците ???? :mad:

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.789
Поени од реакции
8.486
.
Me interesira kolku ima vistina i tezhina ovaj text koj predmalce e objaven na vecer.mk !?

ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ:
Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ

Како и се друго од партиски мегафони, дел вистина - дел лаги во корист на неговиот моментален партиски вработувач. Нема да влегувам во политичкиот дел, освен да кажам дека Левица му е опсесија во последно време али да земеш да ја увалиш и во приказната на Палчо е ептен будалска работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom