Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Какви психопати има и на форумов, да го бранат Палчо......мислам дека е истиот лик што верува у рамна земја? Е такви психопати прават вакви работи.

Не бан туку по ип адреса на врата помодрување треба, да се срамни со земја, ви ебам болните.

Исто така доста сумљиво е што наставничкава инстант јавила дека детево не е у школо. Да не се разбереме погрешно, ама мислам мене можело 3 дена да ме нема у школо, немало шанси да се јавуваат дома.
Има разлика од одделенски раководител до одделенски раководител :)

Какви психопати има и на форумов, да го бранат Палчо......мислам дека е истиот лик што верува у рамна земја? Е такви психопати прават вакви работи.

Не бан туку по ип адреса на врата помодрување треба, да се срамни со земја, ви ебам болните.
Па и не мора да идеме многу далеку, доволно да знаеш дека со боксови тепал сопствено дете… зашто би имал чувства и емоции кон туѓо дете. Класичен монструм.
Автоматски споено мислење:

Има разлика од одделенски раководител до одделенски раководител :)
Сакам да верувам во ова, ама искрено некако ми иде дека имало закани претходно, дека не било ова баш така од ведро небо.

ликовиве некои глуп и поглуп, им текнало ај ќе убиеме пензионер и девојче и никој нема да примети. Чисто се сомневам дека е користољубие работава, више идиотлук некој би рекол.

Ќе има на канал 5, верувам и на другите телевизии како сител мрт и алфа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom