- Член од
- 25 октомври 2016
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 227
Ovoj partija praveshe, pa kazivashe vo infomaks 5 pratenici kje zemele na izborive, ebate izrodot ako e se vistina…Љупчо Палевски - Палчо е најверојатно еден од убијците...
![]()
Ovoj partija praveshe, pa kazivashe vo infomaks 5 pratenici kje zemele na izborive, ebate izrodot ako e se vistina…Љупчо Палевски - Палчо е најверојатно еден од убијците...
![]()
Уште поголем мотив да ги скинам, можеле него ама решиле 14 годишно дете да претепаат до смрт.А ако е вистина дека чупето е киднапирано поради долговите на таткото?
Не ја грабнале на Партизанска, ја чекале пред зграда колку што пишува во изјавата од МВР, негдека во уличките во дебар маало кај Milky.Мене јасно ми е дека сме дунде народ и веднеме глава при секоја фрка, ама да никој не види и не пријави како девојче од 175 цм ја ставаат во кола на сред партизанска кога е шпиц за на работа е тоа не ми е јасно...
Кој е типов?Љупчо Палевски - Палчо е најверојатно еден од убијците...
![]()
Ако е точно тоа што го прочитав, од пред дома ја зеле. Затоа и ја немаше на ниту една камера од местата каде што мислеа дека е земена.Киднапирање наутро не е спонтано дело во афект, туку планиран акт. Веројатно наутро е единствениот дел од денот кога можат да ја начекаат сама жртвата. И родителите веројатно сметале дека е безбедна... Наутро на Партизанска во строј центар, кој би помислил дека би се усудиле.
Човек уште ли не ти е јасно дека политичарите се најголемите криминалци кај нас?!Ovoj partija praveshe, pa kazivashe vo infomaks 5 pratenici kje zemele na izborive, ebate izrodot ako e se vistina…
Некогаш прв човек на СДСШ за цело Скопје во време на Бранко Црвенковски во 90 те.Кој е типов?
На гоогле гледам бајги историја за типов, апсен за оружје, тепан, обвинет за преслучуваше, бегал.
ПОРАНЕШЕН ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СДСМ ВО ВРЕМЕ НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИКој е типов?
На гоогле гледам бајги историја за типов, апсен за оружје, тепан, обвинет за преслучуваше, бегал.
стварно?ПОРАНЕШЕН ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СДСМ ВО ВРЕМЕ НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ
Bivshi SDSM, sega ima partija Desna, ima gostuvano na Vasko Eftov na vremeto. Interesno bil sobstvenik na TV Alfa pred da stani TV ALfa. Redovno gostuvashe vo infomax ima mnooogu epizodi, duri si ima i sobstven podkast na youtube….Кој е типов?