- Член од
- 28 март 2023
- Мислења
- 640
- Поени од реакции
- 1.006
Со големо К.Ti da ne si kaur sluchajno shtom gi znaes ovie raboti?
Со големо К.Ti da ne si kaur sluchajno shtom gi znaes ovie raboti?
Nekoj da mi objasni ja ne razbiram, zosto risjankite ragaat po 4 deca vo stranstvo?Го носев денес малиот на детска клиника, во чекална на десет качаци едно каурче. Размислете друг пат на кого ќе го оставите станот у градски ѕид што дедо ви го добил лажејќи дека бил борец на НОБ. Дали на кучките или на мачките. А да заборавив, денес петок е видете вечер каде ќе пиете кафенце да се договорите за нова година.
Ти колку деца имаш родено?Nekoj da mi objasni ja ne razbiram, zosto risjankite ragaat po 4 deca vo stranstvo?
За да лапнат пари од државата и да не работатNekoj da mi objasni ja ne razbiram, zosto risjankite ragaat po 4 deca vo stranstvo?
Koga ke bide vo interes na forumot ke odgovaram privatni prasanja.Ти колку деца имаш родено?
Pa mozat da lapnat i tuka. Ama ne ragaat.За да лапнат пари од државата и да не работат![]()
Ај важи.Koga ke bide vo interes na forumot ke odgovaram privatni prasanja.
Дел од решението (за кое сум пишувал), по мое, е прво да се пресметаме со нашите кои намерно се прават на удрени.Повеќе ги мразам тие отколку шкипоњите. Најгнасното нешто што и се случило на Македонија.
Ivica ja nemam potreba da se falam i da objavuvam deca ni na soc mrezi ni pa tuka na poganiov forum.Ај важи.
Едвај чекаме да ни кажеш дека ти како рисјанка од Македонија имаш 5 деца и си ги заебала тие у странство.
Па што тражиш онда други да го прават истото.Ivica ja nemam potreba da se falam i da objavuvam deca ni na soc mrezi ni pa tuka na poganiov forum.
koj clen potocno go prasav za takvo nesto, za privaten zivot?Па што тражиш онда други да го прават истото.
Да, на гравчиња ќе глеаме па ќе ти одговориме зашто рисјанките у странство раѓале 4 деца.koj clen potocno go prasav za takvo nesto, za privaten zivot?
Ili dosadno e si baras kavga?
a za tie sho se u zemjava doma im sedite pa znaete zosto nemaat po 4.Да, на гравчиња ќе глеаме па ќе ти одговориме зашто рисјанките у странство раѓале 4 деца.
Богами чудно.a za tie sho se u zemjava doma im sedite pa znaete zosto nemaat po 4.
cudno.