Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
12 Meseci paket znaci sekoj mesec dobivash 5GB i ne treba reaktivieanje , i ne te koshta nishto extra.
Toa reaktivieanje shto te buni , znachi odkako ce zavrshi Paketot ! znaci posle 12Meseci ce se reaktivira so nov Paket od novi 12 Meseci.
AMA toa reaktivieanje mozhish sekoe vreme dodeka ti e aktiven paketot da go isklucish vo poddesuvanjata.
Fala ti mnogu, uspesno aktivirav i kaj sinot godisen paket samo sto ne izbrav ,,avtomatska obnova,,

Fala. Na kompjuter go gledam slednoto:
Прегледај го приврзокот 399811
Прегледај го приврзокот 399812
Прегледај го приврзокот 399814

Rokot sto go gledam na gosisniot 01.01.2024 me zbunuva. Dali avtomatski ke se prodolzuva sekoj mesec? Bez dopolnitelno da mi se naplatuva?
Vsusnost dali e se vo red so ,,operacijava,,?
Dali treba nesto dopolnitelno da kliknam //utre ili zadutre// ili celosno zavrsiv so uspesno aktiviran godisen paket?
Koga aktivirase 12m.?koj datum.?
Автоматски споено мислење:

12 Meseci paket znaci sekoj mesec dobivash 5GB i ne treba reaktivieanje , i ne te koshta nishto extra.
Toa reaktivieanje shto te buni , znachi odkako ce zavrshi Paketot ! znaci posle 12Meseci ce se reaktivira so nov Paket od novi 12 Meseci.
AMA toa reaktivieanje mozhish sekoe vreme dodeka ti e aktiven paketot da go isklucish vo poddesuvanjata.
Nese reaktivira so novi 12m, tuku so 30dena 200mkd.
Znaci posle 360denovi,ako imas auto obnova prodolzuva za 30dena za redovna cena 200mkd.

Fala ti mnogu, uspesno aktivirav i kaj sinot godisen paket samo sto ne izbrav ,,avtomatska obnova,,
Ako sega si aktiviral od denes 360 dena nemas sto da pravis/osvem ako trosis povejke internet pa da pristavas GB, do naredna obnova na 5te gb...
Ako denes si aktiviral do 27.11.2024 nemas dr,obvrska/vo smisla na aktivacii

Tocno taka, aktivirash paket bez avtomatska obnova!
Znaci posle 12meseci Sim Kartickata ce ostani bez signal. Do togash se si raboti bez problem
Ne ostanuva bez siginal, posle 360 dena i so 0mkd, mozes da zvonis i isprajkass sms na site Lyca broevi, a dojdovni povici imas od site operatori ...

Znaci posle 360denovi,ako imas auto obnova prodolzuva za 30dena za redovna cena 200mkd.

Ako sega si aktiviral od denes 360 dena nemas sto da pravis/osvem ako trosis povejke internet pa da pristavas GB, do naredna obnova na 5te gb...

Ako denes si aktiviral so 27.11.2024 nemas dr,obvrska/vo smisla na aktivacii
Deneska aktivirav na dvete brojcinja 12m
Uste edna rabota samo mi e nejasna:
Screenshot_20231203-125614_Gallery.jpg
Screenshot_20231203-125610_Gallery.jpg
Da ne mi se reobnovi i mesecniot Super200? Ne prifakja kompjuterot deaktivacija na avtomatska obnova?

Прегледај го приврзокот 399818
Прегледај го приврзокот 399819
Da ne mi se reobnovi i mesecniot Super200? Ne prifakja kompjuterot deaktivacija na avtomatska obnova?
Odi od telefon *190#
Poslusaj nekoj sto koristi od 2016,i gi znae site caki i finti ...na super 200 nemas obnova,imas na super200/12m, mozes i toa da isklucis
*190# zvonis i koga ke ti vrati 1.
Ako imas i govorna isklucija oti e bezvrska
*186# potoa 1, i koga si nedostapen/airplane mod ,ke kazuva nedostapen a potoa ke ti stigne sms za miss call...
Toj super 200/12m,tebe veke ti e kupen sistemot tie pari ti gi deli na 133,33mkd i na sekoi 30 dena vo 00h ke ti se reobnovuva(vo slucajov 5te gb) bidejki povici & sms se po 5000,dosega nikoj ne gi pominal ...
Avtomatskata obnova kako sto pisav ti e za posle tie 360 dena od denes...no togas obnovata e za 200mkd/30 dena

Odi od telefon *190#
Poslusaj nekoj sto koristi od 2016,i gi znae site caki i finti ...na super 200 nemas obnova,imas na super200/12m, mozes i toa da isklucis
*190# zvonis i koga ke ti vrati 1.
Ako imas i govorna isklucija oti e bezvrska
*186# potoa 1, i koga si nedostapen/airplane mod ,ke kazuva nedostapen a potoa ke ti stigne sms za miss call...
Toj super 200/12m,tebe veke ti e kupen sistemot tie pari ti gi deli na 133,33mkd i na sekoi 30 dena vo 00h ke ti se reobnovuva(vo slucajov 5te gb) bidejki povici & sms se po 5000,dosega nikoj ne gi pominal ...
Avtomatskata obnova kako sto pisav ti e za posle tie 360 dena od denes...no togas obnovata e za 200mkd/30 dena
Fala mnogu. Avtomatska obnova na web za Super200 sega e isklucena. Seuste na godisniot ja drzi aktivna.
Screenshot_20231203-130539_Phone.jpg
Screenshot_20231203-130845_Gallery.jpg

Govorna posta imam iskluceno odamna preku call centar

Sega na *190# mi go dava slednovo:
Screenshot_20231203-131429_Phone.jpg
Izbrav ,,Cancel,,

Dali sum isklucil celosno avtomatska obnova?

Eve jas kratko-prosireno edno Review ke se obidam da vi spodelam(pred se od licno iskustvo) Jas licno imam 4 broevi na lyca moi, 2 portirani 2 se 079
2x 360 dena koristev(od noemvri 2021) sega pred 2 nedeli obnoviv 3 broja so povtorno 12m
Posledniot 4ti broj bidejki imav 436mkd,kredit 236+100 mi vrati lyca(za portirajneto),a jas imav vaucer 100mkd/dopolniv,vkupno 436/matematikata izleze 1600za 12m+100mkd moi za 1700denari imam komunikacija so cel svet 360+60dena ...cenata za 14 meseci e bagatela/apsolutno kompromisot e tuka/brzina internetot nema koj znae kakva(A1)ekstremno problemi vo reon Prilep/pelagonija/Bitola...
Potoa imase 2 golemi ispadi poradi problem opticki problem na lyca-a1,za vtoriot problem im trebase 3 dena da go resat, nema VoLte,nema/parking/nema jsp/nema donacii ...od nekoi strani stigaat sms za registracija od nekoi ne,/problemot soOtp od banki seuste e tuka porakite zaglavuvaat vo sistemot i ne stigaat...Roaming so nekoi drzavi voopsto nema ...

Fala mnogu. Avtomatska obnova na web za Super200 sega e isklucena. Seuste na godisniot ja drzi aktivna.
Прегледај го приврзокот 399824
Прегледај го приврзокот 399825

Govorna posta imam iskluceno odamna preku call centar

Sega na *190# mi go dava slednovo:
Прегледај го приврзокот 399826
Izbrav ,,Cancel,,

Dali sum isklucil celosno avtomatska obnova?
Ne mozes auto bundle da isklucis bidejki ja imas so toa sto siodbral 12m
Ostaj kako sto e i teraj do vgodina

Прегледај го приврзокот 399818
Прегледај го приврзокот 399819

Nema da ti se aktivira Super200 ako si nadopolnuval so kredit.Normalno ako nemas kredit nema da ima sto da povlece.E sega ako si nadopolnuval.preku karticka i ostaveno ti e avtomatski da nadopolnuva e togas so *190# ke treba paketot racno da go izgasish.Ova si trebal da go sredis so call centar uste pred da te fati nedela koga ne rabotat.

Nema da ti se aktivira Super200 ako si nadopolnuval so kredit.Normalno ako nemas kredit nema da ima sto da povlece.E sega ako si nadopolnuval.preku karticka i ostaveno ti e avtomatski da nadopolnuva e togas so *190# ke treba paketot racno da go izgasish.Ova si trebal da go sredis so call centar uste pred da te fati nedela koga ne rabotat.
Mislam deka uspesno deaktivirav avto obnova na Super200 seuste aktivniot preku *190# ? Inaku nekogas nadopolnuvav so kartica, nekogas Ramstore ili Makpetrol kredit

Inaku preku NLB naplateno tocno 1600 denari po broj bez dopolnitelni provizii.
Screenshot_20231203-133108_Gallery.jpg

2pati so red ako si vnesil *190# deaktivirano tie,mozi na web,da si vidis vo aktivni paketi...
za 12m/ne ti treba obnova isto i za super200.

Mislam deka uspesno deaktivirav avto obnova na Super200 seuste aktivniot preku *190# ? Inaku nekogas nadopolnuvav so kartica, nekogas Ramstore ili Makpetrol kredit

Inaku preku NLB naplateno tocno 1600 denari po broj bez dopolnitelni provizii.
Прегледај го приврзокот 399832
1600 da tocno e, ama toa zavisi i od bankata Stopanska mi naplati 14ili 16mkd+, bidejki odese kako mejgunarorno plajkajne, bidejki posle napadot sto go imase lyca vo anglija, posle toa 3 filtri imaat pri naplata, od Nlb i halk ne mi naplatija ...+ od tie 1600

Isto i na drugiot broj na web gledam deka e deaktivirana avtomatska obnova na mesecniot Super200
Screenshot_20231203-133937_Gallery.jpg
@Mr.Deni @ts01 toa e se vo odnos na deaktivacijata za avto obnova za mesecniot 200? Mirna glava, nema da mi povlece od smetka dopolnitelni sredstva?

t.e. po istekot na segasniot mesecen 200 avtomatski ke si prodolzi godisniot i toa e se?
Izvinete no povozrasen covek sum i malku slozeno mi dojde celava ,,operacija,, pa vi izgledam dosaden. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom