Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Напротив премногу сум паметен да бидам грантоловец, односно анален спелеолог, што е всушност вистинското име за тие што ти ги нарекуваш експерти :pos:
Луѓето знаат дека во ЕУ ќе има пари. Затоа треба да станеме членка и треба да се гласа против Левица и ВМРО. За пари ако ни е. Ако ни е за немири и сиромаштија ја имаат оваа екстремистичка партија.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Луѓето знаат дека во ЕУ ќе има пари. Затоа треба да станеме членка и треба да се гласа против Левица и ВМРО. За пари ако ни е. Ако ни е за немири и сиромаштија ја имаат оваа екстремистичка партија.
Пари за магариња тренирање? Тебе ќе те стават да му ја дигаш рачната на магарето :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Или пари за сите или ембарго и војни. Ти бирај. Лесно е.
А кој тоа ќе не нападне, Марсовци, дури ни бабите што гледаат по 3 турски серии на ден не веруваат во тие глупости повеќе :pos: :pos: :pos: :pos:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.985
Поени од реакции
5.136
Јас ќе гласам за пари и мир.
А која партија нуди „пари и мир„ во својата предизборна програма?...
И ја‘ ќа гласа‘ за таја партија...
Автоматски споено мислење:

Во ЕУ и НАТО има пари и мир. Тоа е најдобро. Така викаат експерите и тие што знаат.
Те лажа‘ комунистите...Гоце е жив!

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
А кој тоа ќе не нападне, Марсовци, дури ни бабите што гледаат по 3 турски серии на ден не веруваат во тие глупости повеќе :pos: :pos: :pos: :pos:
Ај за 4 години ќе смениш песна ќе гласаш за пари и мир. Ќе бидеш пак некој шарен кондом или дилдо така е кај нас. Да не се заебаваме досадни сме самите на себе. Бугари во устав и ЕУ мора кад тад да не се земаме со смрдливи кондури и шарени кондоми.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Ај за 4 години ќе смениш песна ќе гласаш за пари и мир. Ќе бидеш пак некој шарен кондом или дилдо така е кај нас. Да не се заебаваме досадни сме самите на себе. Бугари во устав и ЕУ мора кад тад да не се земаме со смрдливи кондури и шарени кондоми.
Сеуште не ми одговори на прашањето кој ќе не нападне. Тоа ти го кажуваат гласовите што ги слушаш кога си сам :pos: :pos: :pos: , нели ти рекоја дека треба редовно да си ги пиеш пилулите :pos:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Сеуште не ми одговори на прашањето кој ќе не нападне. Тоа ти го кажуваат гласовите што ги слушаш кога си сам :pos: :pos: :pos: , нели ти рекоја дека треба редовно да си ги пиеш пилулите :pos:
Како Хамас и Израел сме сите знаеме како ќе заврши и сепак правиме исто по стоти пат. Е затоа не гласам ти ќе гласаш за СДСМ за 4 години. Да не си арчам опинци и тастатура. Де жа ву бу. Хахаха.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Како Хамас и Израел сме сите знаеме како ќе заврши и сепак правиме исто по стоти пат. Е затоа не гласам ти ќе гласаш за СДСМ за 4 години. Да не си арчам опинци и тастатура. Де жа ву бу. Хахаха.
Чекај сега нели за пари и мир ќе гласаше или во моментов зборувам со другиот или третиот во тебе. :pos: :pos: :pos:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Чекај сега нели за пари и мир ќе гласаше или во моментов зборувам со другиот или третиот во тебе. :pos: :pos: :pos:
Не е битно. Се кладам во 1000 евра дека ќе бидеш за тоа е сега СДСМ и ДУИ за 3 години по 5 пат досега. Се надевам дека ти остана плаво жолта боја од 2016та. Може со поминат рок полесно се чисти.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Не е битно. Се кладам во 1000 евра дека ќе бидеш за тоа е сега СДСМ и ДУИ за 3 години по 5 пат досега. Се надевам дека ти остана плаво жолта боја од 2016та. Може со поминат рок полесно се чисти.
како не е битно, нели досега отекуваше дека ќе гласаш за пари и мир а сега се попишмани или тој што ќе гласаше отиде на спиење :pos: :pos: :pos:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
како не е битно, нели досега отекуваше дека ќе гласаш за пари и мир а сега се попишмани или тој што ќе гласаше отиде на спиење :pos: :pos: :pos:
Што е битно кога во МК има 500.000 вечни опозиционери тие и магаре да стават во опозиција и за него би гласале важно да не е на власт. ЕУ нема да е популарна 2-3 години и после пак од ново. Премногу сум стар (а не сум многу) за овие заебанции. Се читаме во кондом рубрика за 4 години.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.895
Што е битно кога во МК има 500.000 вечни опозиционери тие и магаре да стават во опозиција и за него би гласале важно да не е на власт. ЕУ нема да е популарна 2-3 години и после пак од ново. Премногу сум стар (а не сум многу) за овие заебанции. Се читаме во кондом рубрика за 4 години.
Како бре не е битно, оди разбуди го тој што гласаше за пари и мир. И сега што правиме кога првите 2 - 3 години пари нема да видиме од ЕУ. А наредните ни ЕУ нема да ја видиме :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom