Кога човек качува килажа прво се приметува во вратот и кожата кај лицето станува поширока.Не случајно викаат ОВА ШИЈА НИЈЕ ОД ТУРШИЈА.Сега на компјутер кога гледам...личи на Шеваљ
Кога човек качува килажа прво се приметува во вратот и кожата кај лицето станува поширока.Не случајно викаат ОВА ШИЈА НИЈЕ ОД ТУРШИЈА.Сега на компјутер кога гледам...личи на Шеваљ
И на телефон кај мене личи на негоСега на компјутер кога гледам...личи на Шеваљ
изгледа имат дел/соработка на вакви места,со косоварите Bacarra Strip Club BarcelonaПола екипа во Скопје му ја испоубија, битно он се шета по Барселони, Дубаи и како старлета трча по познативе личности да се слика
Друг беше проблемот со Бајруш, според мене. Почна да произведува Марлборо во Тутунскиот комбинат Куманово, чиј и што сопственик беше. Го опоменаа неколку пати да престане, но тоа не се се случи. Веројатно мислеше дека е премногу јак за да му се случи нешто. Филип Морис, која што го произведува Марлборо има ненормално јако политичко влијание на Балканот.Грујо го уапси за малверзации со Жито Куманово(незнам точно како се викаше фирмата)...
...е сега...таа фирма на Бајруш Сејдиу му ја има дадено на тацна татко му на Ќурка кога бил градоначалник на Куманово...
круша под јаболко...јаболко под круша...како беше муабетот?
Не знам они за кого,ама знам дека ти за нив работиш. Ти дале 350 денари и кутија Родео за да ги промовираш на форумовDali nekoj znae za kogo rabotat ovie dvajca od sveti Nikole
U sredina za destan ovoj desno za kadri na tezga prodava kosteni poshto sezona e sega a ovoj levo otvara vrati vo sport lifeDali nekoj znae za kogo rabotat ovie dvajca od sveti Nikole
Ja barem ke zemam 350 denari a ti izgleda za djabe jades gomnaНе знам они за кого,ама знам дека ти за нив работиш. Ти дале 350 денари и кутија Родео за да ги промовираш на форумов
Pa dosta pari napravija od kostenite...U sredina za destan ovoj desno za kadri na tezga prodava kosteni poshto sezona e sega a ovoj levo otvara vrati vo sport life
Prv pat da iskomentiram posle dolgo mesecno citanje, soc se gordees li so toa sto Albanec e glaven za sekoja prljava rabota, droga prostitucija i alkohol? Se sto e protiv verata stoi vo ova sto si go pisal, tolku i znaes u zivotot nepismen eden, idi pomoli se malo u petak na dzumu, razgranici sto e dobro a sto ne e, Akobogda svi sa drogom u zatvor ili u grob.Ubavo im go vikas tuka na svi ovie. Kako shquiptar mafija nema vo cel svet da se znae, samo neka go otvorat vo sekoj vesnik go pisuva koj e prv po eroin, kokain, kurvi, oruzje, organi i vo Europa i vo Amerikë i vo Ekvador. Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine. Svaki shquiptar treba da e gord krënarë na ovie rezultati, a dushman slavomaqedonas moze samo da pukne od maka sto nema takvi kriminalci kako shquiptarët sto go ima.
Не ми изгледаат ко да имат пари, а и да имаат што ќе им се.. ем се од Свети Николе ем едниот носи Hummel поло маичка. А овој у средина допирна точка со криминал му е само тетоважата што ја има.Dali nekoj znae za kogo rabotat ovie dvajca od sveti Nikole
Dali nekoj znae za kogo rabotat ovie dvajca od sveti Nikole
Dojdi ke te castam edno i tebe pa ke praemo muabet dali sveti nikole ne postoe vo svetot na kriminalotДечко,Свети Николе не постои во светот на криминалот,како да ти кажам.
Не тропај глупости оди у Сенатор пушти стоденарка и љокај еспресо у мала до горе
Neka ne te laze nadvoresniot izgled... Ne vikam deka se nesto mnogu golemi ama dobro se snajdea u kriminalnite vodi.... Ne se cepnati vo niedna racija ocigledno imat dobar grbНе ми изгледаат ко да имат пари, а и да имаат што ќе им се.. ем се од Свети Николе ем едниот носи Hummel поло маичка. А овој у средина допирна точка со криминал му е само тетоважата што ја има.