Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде се правиме како да не ја знаеме реалноста типичен македонски народ ќе се најде некој дупнат од алкохол ќе презбори на некој и станува веќе хаос тука и сите има да се смеатИ што се случи после тоа?
Ајде ова со Косово пропадна заради ковидот, се играше без публика.
Ама зошто и сега после 4 години од тој пропаднат обид, никако да дочекаме навивачки групи на стадион да ја бодрат репрезентацијата.
Срамота и жално е ситуации како вчера, 2.000 англичани да бидат погласни од 30.000 македонска публика.
Во Карпош 3 или Карпош 4 е графитов?Комити Карпош нов графит
Прегледај го приврзокот 398400
So plisat nikogas nemalo bratstvo, sme imale mnogu dobri odnosi i vo eden kop sme navivale dosta utakmici na Albanija(site tri grupi pod edno ime "Jemi Një"), drugari mnogu i prijatelstva sto traat uste no individualno.edno prasanje do sverceri dali uste go neguvate bratstvoto so plisat ili ne nekolku godini unazad nemate podrska ili ne sum videl jas so tirona fanatics sum videl podrska ama so plisat ne
So plisat nikogas nemalo bratstvo, sme imale mnogu dobri odnosi i vo eden kop sme navivale dosta utakmici na Albanija(site tri grupi pod edno ime "Jemi Një"), drugari mnogu i prijatelstva sto traat uste no individualno.
Toj im e duhoven vodic koga ke zgresat gi stava vo red, ultras pravilo moras da pocituvas odza!А оџата што ве простуваше со балисти,од плисат е,или од која група е ?
So plisat nikogas nemalo bratstvo, sme imale mnogu dobri odnosi i vo eden kop sme navivale dosta utakmici na Albanija(site tri grupi pod edno ime "Jemi Një"), drugari mnogu i prijatelstva sto traat uste no individualno.
На ракомет имате навивано еднаш за РК Приштина заедно со Плисат, играа некоја домашна утакмица кај нас во Кале против Кубан Краснодар мислам. Некаде пред 15-тина години.So plisat nikogas nemalo bratstvo, sme imale mnogu dobri odnosi i vo eden kop sme navivale dosta utakmici na Albanija(site tri grupi pod edno ime "Jemi Një"), drugari mnogu i prijatelstva sto traat uste no individualno.
Све океј сте ја земале заставата на енглезите, ама ова ти е скроз исто како тоа знамето Вардар што го зедоја Чкембари во Струга, сите шо беа понеделникот во Скопје знаат какви навивачи ги "чуваа" знамињата.
Тврдиш ?Све океј сте ја земале заставата на енглезите, ама ова ти е скроз исто како тоа знамето Вардар што го зедоја Чкембари во Струга, сите шо беа понеделникот во Скопје знаат какви навивачи ги "чуваа" знамињата.
Тврдам дека немало никаква преснетка кога сте го паднале знамето.