- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.482
- Поени од реакции
- 37.305
...и ти си во право, но со една мала разлика што не ги назначуваш вистинските кривци за сегашните случувања, ментално ретардирани има поеднини членови на вмро тоа е точно, кои не знам на каков начин опстануваат на главни и споредни позиции и навистина се предавници, а вистинските патриоти од вмро некако рамо уз рамо со овие нивни мимикрија колеги се борат без да приметат дека овие се всушност предавници ги поткопуваат во нивната работа? тоа е едниот дел од партија која моментално НЕ Е НА ВЛАСТ, а другиот дел, кои се на ВЛАСТ што со нив, каква улога имаат и дали тие се предавници?Кога Левица беше на протестот за онкологија, ВМРО беше на пиво-фест во Прилеп. Па не беше тоа пред десет години, па да сме заборавиле, вчера беше.
Ментално ретардирани се овие од ВМРО, покрај тоа што се предавници.
... види, и јас можам да присуствувам на протест, а тоа не ми дава дека сум присталица за тоа за што сум присутна, може имам и личен интерес? голема работа ќе прошетам со некој транспарент во рака и ОП награда на трансакциона сметка, Апасиев правник и не знае кој е директен кривец за случувањата на Онкологија да го каже со име презиме, туку онака замајување на јавноста редејќи ги сите моментални споредни институции за проблемот на онкологија, што е најтрагично проневерите се во продолжеток, но со изменето сценарио што се уште не може да се примети јавно, а тоа Апасиев не го знае, како да не, ги знае сите членови од Законите кој е крив- ЕДЕН е, нека го каже ако има чиста совест, а за ВМРО да не пишувам, скроз отидоа во друг правец, иако добро почнаа со Комисијата за одредување на одговорноста за случувањата на онкологија, ама сега дали од незнаење или ....?Стварно какви кретени се овие ВМРО, Апасиев беше прв на протест а Мицко си беше на Пивофест и сега пробуваат луд да те прават
Последно уредено: