- Член од
- 11 ноември 2023
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 2
Neznam,ima kancelarija u skopje????? Ja znaes???Dali Aleksandra zivee vo Sofija.
Neznam,ima kancelarija u skopje????? Ja znaes???Dali Aleksandra zivee vo Sofija.
Ako e taa so majkata sto raboti.Neznam,ima kancelarija u skopje????? Ja znaes???
Koga bese intDa li su završili sa potpisima za ovu godinu?
Автоматски споено мислење:
Potpisan ukaz danas. Srećno svima
11.2020Koga bese int
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I jas sum od denes vo Ukaz. Polozitelno od 09.08Da li su završili sa potpisima za ovu godinu?
Автоматски споено мислење:
Potpisan ukaz danas. Srećno svima
Ќе пише некој или ќе бликате од себичност и интерес само кога вас ви треба нештоПосле долго барање за стар документ најдов од стара книга и ми издадоа документ за наследници каде што го пишува мојот прадедо како син на хххх личност - негови мајка и татко кои што ги пишува во неговата посмртница. Сега планирам неделава да ги поднесам во Софија па да замолам некој да ми пушти контакти од преведувачи во Софија да ги пратам за да ги земам директно и да ми го пратите формуларот - молба за дополна на документите. Благодарам
Да, има право, може да појасниш како точно дојде до тој документ, сигурен сум дека многу луѓе би сакале да можат да дојдат до такви документиЌе пише некој или ќе бликате од себичност и интерес само кога вас ви треба нешто
6Дали знаете лекарското колку месеци важи 3 или 6?
Оди на страна 19458, таму има линкови за тоа што ти требаЌе пише некој или ќе бликате од себичност и интерес само кога вас ви треба нешто
На основ на прадедо роден во Бугарија, добив документ за наследници инаку без да беше роден немаше да најдам.Да, има право, може да појасниш како точно дојде до тој документ, сигурен сум дека многу луѓе би сакале да можат да дојдат до такви документи
Благодарам !Eden primer
Фала ти другар !Оди на страна 19458, таму има линкови за тоа што ти треба
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk