Крај на Европската цивилизација....

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Размислував да емигрирам во Европа, Германија,Франција, Италија и Шпанија не ида во предвид. Се на се ќе си заминам во северниве земји Данска, Финска, Норвешка... Шведска знам дека таму врие мигранти исто така.

Исто така и Полска е доста добра земја, можеби е богата ама барем не пропуштаат ниакви 'ртки на нивна земја. За таква земја би се борел и умрел.
Си размислил за Украина? Луѓе со ваков став бараат таму во моментов.

Не поддржувам зионисти, евреи, црнци, муслимани (особено мигранти), радо би ги сечел

Исламо ќе биде смртта за Европа.

Последно уредено:
Не поддржувам зионисти, евреи, црнци, муслимани (особено мигранти), радо би ги сечел

Остај го бе, те лаже. Седи, има тука да сечеме кога ќе дојде време.

ааа не мислев за сечењето, дека рече „радо би умрел“, па одма ми текна дека Украинците бараат луѓе што радо би умреле.

Остај го детето прилепско на раат. Само во Прилеп можеш да продадеш просо и муштеријата да го убедиш дека тоа е кавијар.

Остај го детето прилепско на раат. Само во Прилеп можеш да продадеш просо и муштеријата да го убедиш дека тоа е кавијар.

Ќе напишев дека токму такви луѓе ни се потребни за македонската дипломатија, но ми текна дека муштеријата на кого ќе му продаваат просо по цена на кавијар нема да бидат странците, туку токму македонскиот народ, а такви и вака ги имаме во изобилие, без разлика дали се од прилепско или од други места.

Тоа е, ние бензин пиеме од провинција што сме. stop eggotripping. Не сум партиски определен за никоја партија во МК па ни имам време да се замарам со такви срања, ма да вие можите да се замарате, ќе ви одговара работа нишај врата земај плата, таман ќе дремете на кајгана и ќе јадете тон гомња и платичка ќе земате husslefree заедно со @Dexter26

Аргументот ми беше "доколку" би живеел во држава која се залага за граѓанските вредности и за националниот идентитет, дека би се борел без никаков проблем така и да остани, ама вие ме пративте со нацистиве во Украина да се борам и ме претворивте во oldschool врмовски партизан јбг

Egotripping до макс, мисли дека Скопје живее и има право да омаловажува други луѓе што не се родени таму во државава и дека бардина ќе ни продава :pos: Вие плаќате европски цени дури живеете во shithole, вас ве дерат, не мене

Последно уредено:
Тоа е, ние бензин пиеме од провинција што сме. stop eggotripping. Не сум партиски определен за никоја партија во МК па ни имам време да се замарам со такви срања, ма да вие можите да се замарате, ќе ви одговара работа нишај врата земај плата, таман ќе дремете на кајгана и ќе јадете тон гомња и платичка ќе земате husslefree заедно со @Dexter26

Аргументот ми беше "доколку" би живеел во држава која се залага за граѓанските вредности и за националниот идентитет, дека би се борел без никаков проблем така и да остани, ама вие ме пративте со нацистиве во Украина да се борам и ме претворивте во oldschool врмовски партизан јбг

Egotripping до макс, мисли дека Скопје живее и има право да омаловажува други луѓе што не се родени таму во државава и дека бардина ќе ни продава :pos: Вие плаќате европски цени дури живеете во shithole, вас ве дерат, не мене
Јас не живеам во Скопје, немам еготрип и не сум скопјанец. Само знам дека од сите градови во државата, во Прилеп е најкрш услугата и квалитетот на продуктот. Цените им се обратно пропорционални со квалитетот.
Автоматски споено мислење:

Ќе напишев дека токму такви луѓе ни се потребни за македонската дипломатија, но ми текна дека муштеријата на кого ќе му продаваат просо по цена на кавијар нема да бидат странците, туку токму македонскиот народ, а такви и вака ги имаме во изобилие, без разлика дали се од прилепско или од други места.
Муштериите си се самите прилепчани. Некој од стана да дојде, не ги погледнува тие работи и се чуди како успеваат да "шиткаат"

Јас не живеам во Скопје, немам еготрип и не сум скопјанец. Само знам дека од сите градови во државата, во Прилеп е најкрш услугата и квалитетот на продуктот. Цените им се обратно пропорционални со квалитетот.

Муштериите си се самите прилепчани. Некој од стана да дојде, не ги погледнува тие работи и се чуди како успеваат да "шиткаат"

Јас сум од Скопје и живеам во Скопје, на една рака можам да избројам колку пати сум бил во Прилеп, и тоа по пат, а не како крајна дестинација.

Не знам каков им е квалитетот на крајниот производ, но од твојот коментар за продавање просо по цена за кавијар направив паралелна споредба со политичарите, без воопшто да ги спомнувам прилепчани.

Но ако некој(а) се препознал(а) себеси во моите или твоите коментари, тоа повеќе говори за него/нејзе, отколку за мене и/или за тебе.

во Прилеп е најкрш услугата и квалитетот на продуктот. Цените им се обратно пропорционални со квалитетот.
Неточно... Прилепчанки се најтаман. Точка. Фул стоп! :unsure:

Автоматски споено мислење:

Za kakov tip na usluga zboruvash doktorce?
Lekari?
Mehanicari ?
Po kafeani?
Kurvi?

Денес Германија и Италија решиле да не примаат повеќе мигранти.Арно шо им текна,да не е касно веќе???

a gi prasa nekoj?

takvi odluki nosi gospodarot vo vasington.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom