- Член од
- 25 април 2023
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 36
edno prasanje do sverceri ama da ne s e lutat dali bea prisutni vo sofija protiv levski ne sum videl sliki vo kumanovo ne gi pustija zmam vidov sliki bea vrateni na patarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беа бе лепеа налепници низ софијаedno prasanje do sverceri ama da ne s e lutat dali bea prisutni vo sofija protiv levski ne sum videl sliki vo kumanovo ne gi pustija zmam vidov sliki bea vrateni na patarina

????Foto/video/dron/snimano od helikopter/editirano 5 pati itn
ne vidovme od grupat so svetska koreografija vo sredata na Struga-Vardar.
po nekoja logika, od tolku so bese dobro koreoto mozi gi bodrese i mu davase poddrska na fudbalerite i so struga??????
hhhhhh
Ckembari kako so vidov bea 5 dusi vo arsimi, ribari i tie imaja takvi gostuvanja ama bitno bea.
Ajde capital city boys demantirajte
me.
Na bitpazar se prodavaat ovie znaminja? Za drugar prasuvam…Веќе кога одиме со прашања...
Прегледај го приврзокот 396556
Изгледа ја бојкотираат темата????
Или чекаат абер од горниот. И @velesizam си го повлекол коментарот гледам.Ti izgleda se prosvetli sto se proseta do Skopje i izleze od Kavadarci,imavte gostuvanje vo Skopje posle 2019,bravo.Изгледа ја бојкотираат тематаИли чекаат абер од горниот. И @velesizam си го повлекол коментарот гледам.
Ti izgleda se prosvetli sto se proseta do Skopje i izleze od Kavadarci,imavte gostuvanje vo Skopje posle 2019,bravo.
Vo Kavadarci gostuvano protiv Tikves ednas ovaa polusezona,vo minatoto doglo vreme bevte vo vtora liga ne se poklopija termni i utakmici za gostuvanje.Vo Bitola sekogas koga se imalo uslovi ednas na fudbal koga ja pustija tribinata pred toa nemase uslovi, dva pati rakomet.
Секоја година има најмалку 2-3 гостувања во Скопје. Него... колку пати имате гостувано вие во Кавадарци и Битола заедно од 2019? А и темата е друга, неко меѓу вама није ваш излезе работава.
!?!?Foto/video/dron/snimano od helikopter/editirano 5 pati itn
ne vidovme od grupat so svetska koreografija vo sredata na Struga-Vardar.
po nekoja logika, od tolku so bese dobro koreoto mozi gi bodrese i mu davase poddrska na fudbalerite i so struga??????
hhhhhh
Ckembari kako so vidov bea 5 dusi vo arsimi, ribari i tie imaja takvi gostuvanja ama bitno bea.
Ajde capital city boys demantirajte
me.
Aaa pocnavte kako brakata ckembari so akcii od devees druga da se falite hahahaKoga sme kaj prasanjata... nekoj od po starite da mi objasni sto se desilo tuka? Za eden drugar prasuvam bez navreda.
Прегледај го приврзокот 396577
Прегледај го приврзокот 396578
Прегледај го приврзокот 396579
Прегледај го приврзокот 396580
Прегледај го приврзокот 396581
Nikoj ne ti e kriv sto si cips generacijaAaa pocnavte kako brakata ckembari so akcii od devees druga da se falite hahaha