Toa e nova Verzija koja zaradi Palestina e prifatliva za Amerikaova ne e dobro, ova e sekta so shovinisticki primesi. Islam ama mesto islam e albanija. nesto ko japonija pred i za vreme na ww2.
Toa e nova Verzija koja zaradi Palestina e prifatliva za Amerikaova ne e dobro, ova e sekta so shovinisticki primesi. Islam ama mesto islam e albanija. nesto ko japonija pred i za vreme na ww2.
Ваквото однесување од шќиповите е индикативно-почнуваат со неформални оправдувања, кои не би поминале во Македонските општини, кои се обврзани на двојазичност, а тенденцијата и целта се гледаат од врвот од Шар Планина...
Брао Касами.
Немате каналализација и водовод гледајте сега барате двојазичност, приоритети бе луѓе...
Умерен албанец бил ахахахахахахахаха зарем постои такво нешто? криво им е оти и најмалите деца ги научија веќе, тоа ги боли.Ја го гледав комедија, почна да го криви водителот за албанофобија. Ако може некој нека го стави видеото, цепки беше.
Автоматски споено мислење:
Уствари еве го
...а што ако е ова само оправдување кон некои таму, па седниците ќе се одржуваат на македонски јазикВаквото однесување од шќиповите е индикативно-почнуваат со неформални оправдувања, кои не би поминале во Македонските општини, кои се обврзани на двојазичност, а тенденцијата и целта се гледаат од врвот од Шар Планина...
Наскоро, истово однесување можеме да го очекуваме и во Кичево, и во Гостивар, и во Струга, и во Чаир, и во Сарај...
Африм имам едно атеистичко прашање до тебе. Дали им правеше сунет на синовите? Ако не, дали ќе им правиш?Немате каналализација и водовод гледајте сега барате двојазичност, приоритети бе луѓе...
И ако им прави дали ќе им го вечера кожичето како што им наредил педофилот Мухамед.Африм имам едно атеистичко прашање до тебе. Дали им правеше сунет на синовите? Ако не, дали ќе им правиш?