Фото натпревар #326 - Деца

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
bcf.png

Ништо лично, само се восхитувам на вашиот детективски начин на размислување. :cuc:

Ништо лично, само се восхитувам на вашиот детективски начин на размислување. :cuc:
Иначе она не се решени задачи , туку формули за препишување( за тие кои не ги знаат напамет)

:neetaka: јок!

аааааааааа мене не можеш толку лесно да ме излажеш!

Прегледај го приврзокот 396066

еве докази од Господово лето потазе кое сакаш навака, петокраката е оштетена, а на споменикот со жолта боја пишува Нена!

Прегледај го приврзокот 396067

...ова е стара фотка, фризурите на децата и облеката се од југославенско време, петокраката на спомен плочата не е оштетена, не пишува „Нена“ со жолта боја на споменикот, а овие нозе на третото девојче се твои, ги имам видено во адултна големина претходни фото натреварувања, имам силна моќ на запазување и ретко грешам! :smirce:
Бијонс...немам намера да се убедувам со тебе за тоа каде сум била летово. Ама бев со странци и ЕЈ! Истава фотка ја имаат и они и или и они лажат дека нели ја сум им рекла така дека треба на кајгана натпревар да учествувам, или можеби стварно бевме таму летово. Еве одлулчи ти :)
кој лаже тој краде на таван спие и вошки има

дали носењете кики е фризура од југославија? Дали твојата фотка е мнпгу постара од мојата па во меѓувреме го исчистиле споменикот и многу други прашања хахахаха

би сакала да видам како ќе продолжи детективското докаување

Screenshot 2023-10-30 at 09.44.51.png

а еве фотка од 2022, дека петокраката е оштетена скоро и не се гледа. Тоа со жолто што е напишано исто е ептен бледо. Дали можеби не се гледа на мојата фотка дека станало уште побледо и плус на полароид кој не е дигитален апарат скроз исчезнало?

Ајде фати ме во лага, дека ти нели, ретко грешиш :D

Jas vaka dokazuvam deka slikata e moja( osven ako e slikana so fotoaparat)....
Screenshot_20231030-104039_Gallery.jpg

Бијонс...немам намера да се убедувам со тебе за тоа каде сум била летово. Ама бев со странци и ЕЈ! Истава фотка ја имаат и они и или и они лажат дека нели ја сум им рекла така дека треба на кајгана натпревар да учествувам, или можеби стварно бевме таму летово. Еве одлулчи ти :)
кој лаже тој краде на таван спие и вошки има

дали носењете кики е фризура од југославија? Дали твојата фотка е мнпгу постара од мојата па во меѓувреме го исчистиле споменикот и многу други прашања хахахаха

би сакала да видам како ќе продолжи детективското докаување

Прегледај го приврзокот 396179

а еве фотка од 2022, дека петокраката е оштетена скоро и не се гледа. Тоа со жолто што е напишано исто е ептен бледо. Дали можеби не се гледа на мојата фотка дека станало уште побледо и плус на полароид кој не е дигитален апарат скроз исчезнало?
Ајде фати ме во лага, дека ти нели, ретко грешиш :D
...чекај малку, велиш детективско докажување, треба да видам со што доказен материјал располагам, односно ти сега ми даде интересни линкови за обработка :D

Што ти даде интересни линкови за обработка? Да копаш по инстаграмот што го објави? Ти пушти фино лепо доказ дека е нејзина од ова лето и ти ја затвори устата. Доста се брукаш, барем признај дека згреши што ја обвини и извини ѝ се. А тоа дека според нозете од малото девојче препозна дека е коцка ти беше врв.

Jas vaka dokazuvam deka slikata e moja( osven ako e slikana so fotoaparat)....
Прегледај го приврзокот 396181
Полароид е, нема вакво нешто. Ама имам уште полароиди ако сакаш од истиот ден од истото село, само од бабички :D
Автоматски споено мислење:

Остај ме и така сум разочарана дека мислев ќе победам, немој сега и ти да ми сумњаш во фотката :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom