Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе она не се решени задачи , туку формули за препишување( за тие кои не ги знаат напамет)Ништо лично, само се восхитувам на вашиот детективски начин на размислување.![]()
Бијонс...немам намера да се убедувам со тебе за тоа каде сум била летово. Ама бев со странци и ЕЈ! Истава фотка ја имаат и они и или и они лажат дека нели ја сум им рекла така дека треба на кајгана натпревар да учествувам, или можеби стварно бевме таму летово. Еве одлулчи тијок!
аааааааааа мене не можеш толку лесно да ме излажеш!
Прегледај го приврзокот 396066
еве докази од Господово лето потазе кое сакаш навака, петокраката е оштетена, а на споменикот со жолта боја пишува Нена!
Прегледај го приврзокот 396067
...ова е стара фотка, фризурите на децата и облеката се од југославенско време, петокраката на спомен плочата не е оштетена, не пишува „Нена“ со жолта боја на споменикот, а овие нозе на третото девојче се твои, ги имам видено во адултна големина претходни фото натреварувања, имам силна моќ на запазување и ретко грешам!![]()
...чекај малку, велиш детективско докажување, треба да видам со што доказен материјал располагам, односно ти сега ми даде интересни линкови за обработкаБијонс...немам намера да се убедувам со тебе за тоа каде сум била летово. Ама бев со странци и ЕЈ! Истава фотка ја имаат и они и или и они лажат дека нели ја сум им рекла така дека треба на кајгана натпревар да учествувам, или можеби стварно бевме таму летово. Еве одлулчи ти
кој лаже тој краде на таван спие и вошки има
дали носењете кики е фризура од југославија? Дали твојата фотка е мнпгу постара од мојата па во меѓувреме го исчистиле споменикот и многу други прашања хахахаха
би сакала да видам како ќе продолжи детективското докаување
Прегледај го приврзокот 396179
а еве фотка од 2022, дека петокраката е оштетена скоро и не се гледа. Тоа со жолто што е напишано исто е ептен бледо. Дали можеби не се гледа на мојата фотка дека станало уште побледо и плус на полароид кој не е дигитален апарат скроз исчезнало?
Ајде фати ме во лага, дека ти нели, ретко грешиш![]()
Полароид е, нема вакво нешто. Ама имам уште полароиди ако сакаш од истиот ден од истото село, само од бабичкиJas vaka dokazuvam deka slikata e moja( osven ako e slikana so fotoaparat)....
Прегледај го приврзокот 396181