Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
753
Поени од реакции
1.911
Idete u kurac i var i mar i premier liga , picka vi materina , slepci , kako moze da e faul , koga topkata e 3 metri od nego i ovoj paga ko da strelan.....
Krevam race od fudbal ova e gomna .
Da e ziv i zdrav NFL barem sport gledas ne padavici kako ovde

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Срамотен пенал, али кој ги ебе Јунајтед.:D
Онана Шимпанзото ги одржава Јунајтед колку толку у игра.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.780
Поени од реакции
30.640
Ентони и Марсијал со скиснати фаци влегуваат

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Лекција по фудбал у второ полувреме.
Ако не сакаат да завршат ко Челзи Јунајтед мора да мења тренер.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Лекција по фудбал у второ полувреме.
Ако не сакаат да завршат ко Челзи Јунајтед мора да мења тренер.
И кој ќе дојде?
И да се смени менаџер си вакви дрва исти к*рац.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
И кој ќе дојде?
И да се смени менаџер си вакви дрва исти к*рац.
Ерик Тек Хаг го изгуби компасот дефинитивно.
Кој ќе дојде и какви опции се на располагање и тоа е упитно, али мислам ЕТХ е готов.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Ерик Тек Хаг го изгуби компасот дефинитивно.
Кој ќе дојде и какви опции се на располагање и тоа е упитно, али мислам ЕТХ е готов.
Не планирам да го бранам, али не гледам ниту еден што ќе направи нешто подобро.
А и преку глава ми е од играчи кои со години се замислуваат како да се генерациски фудбалери, а они тешки просеци се трудат само кога се расположени.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
874
Поени од реакции
1.151
5-6 тренери сменивме и со сите иста песна. Изгледа нема услови за работа и напредок во институација и фудбалска екипа како Јунајтед. До првите 3 тренери ај некако да речиме дека не бива, иако со искуство позади себе тренери во најсилни лиги, шампиони и се... ама после веќе стана сомнително после 4от тренер. :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Јунајтед е она што беше Арсенал едно време а уште лани кога се радуваа или преклани за 4то место се глеат колкави амбиции имат тимот и каков менталитет имаат и ќе имаат играчите во иднина. Исто беше со Арсенал навивачи се радуваа што ќе сме играле ЛШ и 4то место беше успех,со тој менталитет ќе си само 4,5,6 итн на табела. Нив им се дешават истото и ќе им се десит да неможет да дојдет до 4то место само едино шо е позитивно кај нив е што се финансиски помоќни од шо беше Арсенал. Тен Хаг (сеоски Гвардиола) мислам дека е само прашање на време коа ќе летнит,не терат многу макс до крај на сезона.

Член од
13 мај 2016
Мислења
498
Поени од реакции
955
Јунајтед е претоксична атмосфера за било кој менаџер.
Нема менаџер што ќе издржи неколку сезони со просечни резултати.
Клоп пример му требаа 4 сезони за да направи екипа.
Кај нас никој не издржал толку пост Ферги, претоксично е, притисокот е до небо.
Оле беше блиску, држеше некоја хемија во екипата каква таква, издржа непоразен на гости цела една ебена сезона, заврши 3то, заврши 2ро, и после му го донесоа тој што е најЈак ебач на камили сега, му ја урна таа некоја хемија што само тој знае од ова умрениве како ја правел, и се си еба мајката.

Па дојде Рагник, човекот си кажа одма, јавно,јасно, гласно, овде треба цела нова екипа.
Требаше да остане за советник за спортски операции за да го кренат клубот, ама го набркаа после јавното ругање.
Исто како што го набркаа Мурџо кога почна да меле на секој прес како не му купиле играчи.

Во превод, кој и да донесат, црно му се пишува.
Тие горе се гении за бизнис, ама се проклето неспособни за било што друго поврзано со фудбал.
Не ми е јасно зошто не постават спортски директор, ебена спортска управа која ќе раководи со се поврзано со фудбал
Ем клубот ќе прави резултати ем ќе прават и тие така повеќе пари.

Само тоа е, си ебало мајката сето.. влеговме во фулл Ливерпул моуд

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Јунајтед е претоксична атмосфера за било кој менаџер.
Нема менаџер што ќе издржи неколку сезони со просечни резултати.
Клоп пример му требаа 4 сезони за да направи екипа.
Кај нас никој не издржал толку пост Ферги, претоксично е, притисокот е до небо.
Оле беше блиску, држеше некоја хемија во екипата каква таква, издржа непоразен на гости цела една ебена сезона, заврши 3то, заврши 2ро, и после му го донесоа тој што е најЈак ебач на камили сега, му ја урна таа некоја хемија што само тој знае од ова умрениве како ја правел, и се си еба мајката.

Па дојде Рагник, човекот си кажа одма, јавно,јасно, гласно, овде треба цела нова екипа.
Требаше да остане за советник за спортски операции за да го кренат клубот, ама го набркаа после јавното ругање.
Исто како што го набркаа Мурџо кога почна да меле на секој прес како не му купиле играчи.

Во превод, кој и да донесат, црно му се пишува.
Тие горе се гении за бизнис, ама се проклето неспособни за било што друго поврзано со фудбал.
Не ми е јасно зошто не постават спортски директор, ебена спортска управа која ќе раководи со се поврзано со фудбал
Ем клубот ќе прави резултати ем ќе прават и тие така повеќе пари.

Само тоа е, си ебало мајката сето.. влеговме во фулл Ливерпул моуд
Само мала испрсвка.
Рагник не е го изритаа затоа што пљукаше по клубот, туку затоа што ја кажуваше реалната ситуација.

Kajgana Shop

На врв Bottom