Vartolu
The Infamous Mobb
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.506
- Поени од реакции
- 6.373
ХАМАС НЕ Е ЕДНАКВО СО ПАЛЕСТИНА...
Јас сочувствувам со Палестинците, ама хамас се непријатели на палестинците исто колку и Израел. Израел да не постоеше Хамас требаше да го измисли (нешто што и најверојатно го има)...
Така да терајте си филмот, дека ако сме за да се уништи хамас сме против Палестинците, тогаш што да ви речам...
@Vanlok
Некако појела маца језик...Никој де одговара на ова....Курдите не се луѓе?? Курдите страдаат исто ако не и повеќе од Палестинците...
Јас сочувствувам со Палестинците, ама хамас се непријатели на палестинците исто колку и Израел. Израел да не постоеше Хамас требаше да го измисли (нешто што и најверојатно го има)...
Така да терајте си филмот, дека ако сме за да се уништи хамас сме против Палестинците, тогаш што да ви речам...
Автоматски споено мислење:
@Vanlok
Еве иако малце офтопик е, едно мало прашање...Дали КУРДИТЕ заслужуваат да имаат држава на територијата на денешна Турција, Сирија Ирак и Иран? Што мислиш ти, исто ме интересира и @Vanlok што мисли за тоа...Курдите се исто така напатен народ, секаде се тепани и во Турција и во Иран во Сирија не се, ама немаат незаависна држава... И се даааалеку побројни од Палестинците...И нив им ја зеле територијата како на Палестинците, па не гледам многу да се плаче тука за нивната судбина...
Некако појела маца језик...Никој де одговара на ова....Курдите не се луѓе?? Курдите страдаат исто ако не и повеќе од Палестинците...