Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.605
ХАМАС НЕ Е ЕДНАКВО СО ПАЛЕСТИНА...
Јас сочувствувам со Палестинците, ама хамас се непријатели на палестинците исто колку и Израел. Израел да не постоеше Хамас требаше да го измисли (нешто што и најверојатно го има)...
Така да терајте си филмот, дека ако сме за да се уништи хамас сме против Палестинците, тогаш што да ви речам...
@Vanlok
Јас сочувствувам со Палестинците, ама хамас се непријатели на палестинците исто колку и Израел. Израел да не постоеше Хамас требаше да го измисли (нешто што и најверојатно го има)...
Така да терајте си филмот, дека ако сме за да се уништи хамас сме против Палестинците, тогаш што да ви речам...
Автоматски споено мислење:
@Vanlok
Некако појела маца језик...Никој де одговара на ова....Курдите не се луѓе?? Курдите страдаат исто ако не и повеќе од Палестинците...Еве иако малце офтопик е, едно мало прашање...Дали КУРДИТЕ заслужуваат да имаат држава на територијата на денешна Турција, Сирија Ирак и Иран? Што мислиш ти, исто ме интересира и @Vanlok што мисли за тоа...Курдите се исто така напатен народ, секаде се тепани и во Турција и во Иран во Сирија не се, ама немаат незаависна држава... И се даааалеку побројни од Палестинците...И нив им ја зеле територијата како на Палестинците, па не гледам многу да се плаче тука за нивната судбина...