Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Decko vie imavte utakmici na rakomet evropaki kaj so ne se pojavivte voopsto, pa sea ke mi kazvas tuka 20 ili 30.
Vcera imase i rakomet vo bitola, raboten den tie se moznostite i realnosta. Olabaj se, od metropola vie ne mozite da soberite 100 dusi pa sea ke zborame za gradoj 10x pomali vo RABOTEN DEN.
Site znaeme kakva e situacijata vo Makedonija dajte lugje ne sme deca,se raspravate za.brojka imate srekja bar uste po 20 30 dusi sto ima,site magla fatija...

Случајно ми испадна видео од песната на Комити "ооо се би дал јас за гоол курви дроги алкохол Вардар дај гол" ногу моќно(y)(y)

so dno e dopreno?
za kup vo raboten den?
Eve i na slikata od komiti go gledame dnoto. Za grupa so e n1 okolu 20-30 luge plus. (dali i tolku)

Nekoj lik tuka pisese deka se bara vlakno vo jajceto kaj ckembari/lozari i bukvalno ispagja taka. Ne znam so treba da se slucva na vakva utakmica za koja ne ni vidov najava od grupite po socijalni mrezi.

ps. koj drugi grupi bea aktivni?
А кај ги виде чкембари на сликава ти па за да им бараме влакно во јајцето. На сликава што си реплицирал има знаме грин фронт и лозари. Да не го смениле името чкембари а да не знаеме?

Се дрзнале да коментираат за бројка и за изглед на Чкембари, а пред неполн месец гостоваја со две мотки по 50цмХ50цм цела група 30 души. Иако е срамота да се коментира за бројки, кога веќе инсистирате, ајде да се преброиме. Двете најдобри групи, утакмица во среда, куп. Чкембари без никаква најава за навивање, во исто време дури трае фудбалот има организација на ракометот во сала, издејствуваат како така на стадион. Комити, со мобилизација, со видео најави, со плакати, се собираат едвај +20 од Чкембари и дркаат на форум за бројност. Абе доста, деца! :)

Барем за слика да не се местевте манекени, кој од кој по насмеан на сликата од тие што не се блур, видете си ја сликата пред да објавите.

Последно уредено:
Се дрзнале да коментираат за бројка и за изглед на Чкембари, а пред неполн месец гостоваја со две мотки по 50цмХ50цм цела група 30 души. Иако е срамота да се коментира за бројки, кога веќе инсистирате, ајде да се преброиме. Двете најдобри групи, утакмица во среда, куп. Чкембари без никаква најава за навивање, во исто време дури трае фудбалот има организација на ракометот во сала, издејствуваат како така на стадион. Комити, со мобилизација, со видео најави, со плакати, се собираат едвај +20 од Чкембари и дркаат на форум за бројност. Абе доста, деца! :)
Gostuvame 70 dusi so koli iako bese pod znak prasanje dali ke ne pustat.Daj slika od tvojata grupa zaedno so ckembosi kade ste dvete zaedno poveke od 70 na gostuvanje ???

А кај ги виде чкембари на сликава ти па за да им бараме влакно во јајцето. На сликава што си реплицирал има знаме грин фронт и лозари. Да не го смениле името чкембари а да не знаеме?
Po tvoja logika i tuka nema komiti??
Ili ova krpata bela so bukvi komiti 5cm e nesto podobra od gf znameto?

Decko eaj olabaj se, me spustas na tvoe nivo, diskutirame kako 8mo odelenci.
Imalo nemalo bla bla
80BDB6AB-94C5-4BBF-9FC0-9D97E1F40C7F.jpeg

Po tvoja logika i tuka nema komiti??
Ili ova krpata bela so bukvi komiti 5cm e nesto podobra od gf znameto?

Decko eaj olabaj se, me spustas na tvoe nivo, diskutirame kako 8mo odelenci.
Imalo nemalo bla bla
Прегледај го приврзокот 395663
На знамето пишува Комити што е битно колкаво е? Да имаше барем малку навивачка едуцираност немаше воопшто да ми реплицираш со ваква глупост.
П.С чекаме сите слики од најракометниот град, сигурно немало игла кај да падне.

• Ми се допаѓа
Reactions: cck
П.С чекаме сите слики од најракометниот град, сигурно немало игла кај да падне.
Пратете и вие слика од но.1 групата во Македонија, извештај од РК немате клаено од утакмицата со Пелистер.

Пратете и вие слика од но.1 групата во Македонија, извештај од РК немате клаено од утакмицата со Пелистер.
Grupa sto nema izlezeno od sopstven grad poveke od edna godina najde da oprava tuka i da naoga zamerki kaj drugi,turi i kurot na temava.Dur opinovkov spasitel e tuka sto nema na utakmica otideno,a filozofira na sekoj post od sekoj clen sto ne e od ckembari/lozari nema potreba poveke nisto da se pisuva.

Не сме ни најавиле дека ќе идеме на некоја утакмица на РК па за да ставаме слики.

Барем за слика да не се местевте манекени, кој од кој по насмеан на сликата од тие што не се блур, видете си ја сликата пред да објавите.
Многу ви е јака ‘организацијава’ за во сала
IMG_1837.jpeg

Grupa sto nema izlezeno od sopstven grad poveke od edna godina najde da oprava tuka i da naoga zamerki kaj drugi,turi i kurot na temava.Dur opinovkov spasitel e tuka sto nema na utakmica otideno,a filozofira na sekoj post od sekoj clen sto ne e od ckembari/lozari nema potreba poveke nisto da se pisuva.
Ke se vidime licno dobro si lociran,pa ke si objasneme nekoj stvari p.s bravo za Komiti za izdaniata,10ka za Ribari,Patkari i drugite aktivni rabotete malce da privlecete mladina na tribina.pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom