Фото натпревар #326 - Деца

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално....но не се сеќавам како дојде оваа слика. Тогаш беа ретки фотоапаратите....

а околу критериумите, се надевам дека не мора јас да сум сликал, дека е доволно јас да сум на сликата. барем така мислам

332166007_558675269379494_5403777915762244308_n.jpg

Нормално....но не се сеќавам како дојде оваа слика. Тогаш беа ретки фотоапаратите....

а околу критериумите, се надевам дека не мора јас да сум сликал, дека е доволно јас да сум на сликата. барем така мислам
Еми не :))) па тоа е првото и би рекла најважно правило, ти да си автор на сликата :)

Еми не :))) па тоа е првото и би рекла најважно правило, ти да си автор на сликата :)
Мислев дека мора да биди лично, а не од нет...

бриши тоа , ставај следната.....овде една од ракометарките е мојата ќерка

12593637_1091427597536345_3041504158086095451_o.jpg

... не знам коцка ал се овие денешниве генерации деца т.е. дали фотката е фотната од тебе, не знам зошто нозете на третото девојче од лево ме потсетуваат на твоите нозе на фотки од претходните натпревари ( ги препознавам истите облини, но во минијатура), како и да е ќе ја прикачам фотката! :rolleyes:

... не знам коцка ал се овие денешниве генерации деца т.е. дали фотката е фотната од тебе, не знам зошто нозете на третото девојче од лево ме потсетуваат на твоите нозе на фотки од претходните натпревари ( ги препознавам истите облини, но во минијатура), како и да е ќе ја прикачам фотката! :rolleyes:
Лето господово 2023 село радожда, скроз нова фотка е и да, од мене е наоравена :)

Лето господово 2023 село радожда, скроз нова фотка е и да, од мене е наоравена :)
:neetaka: јок!

аааааааааа мене не можеш толку лесно да ме излажеш!

ice_screenshot_20231029-150354.jpg

еве докази од Господово лето потазе кое сакаш навака, петокраката е оштетена, а на споменикот со жолта боја пишува Нена!

ice_screenshot_20231029-151127.jpeg

...ова е стара фотка, фризурите на децата и облеката се од југославенско време, петокраката на спомен плочата не е оштетена, не пишува „Нена“ со жолта боја на споменикот, а овие нозе на третото девојче се твои, ги имам видено во адултна големина претходни фото натреварувања, имам силна моќ на запазување и ретко грешам! :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom