Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не сликаш тиEden od ovie sum jas...nekade na krajot na 70-tite vo detskoto odmoralište 25 Maj vo Struga
Прегледај го приврзокот 395599
Еми неНормално....но не се сеќавам како дојде оваа слика. Тогаш беа ретки фотоапаратите....
а околу критериумите, се надевам дека не мора јас да сум сликал, дека е доволно јас да сум на сликата. барем така мислам
... не знам коцка ал се овие денешниве генерации деца т.е. дали фотката е фотната од тебе, не знам зошто нозете на третото девојче од лево ме потсетуваат на твоите нозе на фотки од претходните натпревари ( ги препознавам истите облини, но во минијатура), како и да е ќе ја прикачам фотката!
Лето господово 2023 село радожда, скроз нова фотка е и да, од мене е наоравена... не знам коцка ал се овие денешниве генерации деца т.е. дали фотката е фотната од тебе, не знам зошто нозете на третото девојче од лево ме потсетуваат на твоите нозе на фотки од претходните натпревари ( ги препознавам истите облини, но во минијатура), како и да е ќе ја прикачам фотката!![]()
Лето господово 2023 село радожда, скроз нова фотка е и да, од мене е наоравена![]()