Јас се чудам воопшто на целата градба и како некој издал дозвола за градба и статика на зграда каде што буквално по 40 квадрати (отприлика според сликата како што гледам) од секој спрат се држат само на трегер и плоча. Освен ако нема на сред соба столб, тогаш во никој случај не би купил стан овде. Па и градежната фирма, страшно и катастрофа, без стандарди. Небаре в село казарница си градел некој. И на крај модернистичка фасада која ќе покрие све брилијантно. Градежна мафија.Zdravo, me interesira kolku se kvalitetni ovie sivi THRAKON blokovi ? Gledam ima zgrada sto se gradi pa me interesirase dali ovie se kvalitetni ili eftini i nekvalitetni
?
Баш точно наведено.Јас се чудам воопшто на целата градба и како некој издал дозвола за градба и статика на зграда каде што буквално по 40 квадрати (отприлика според сликата како што гледам) од секој спрат се држат само на трегер и плоча. Освен ако нема на сред соба столб, тогаш во никој случај не би купил стан овде. Па и градежната фирма, страшно и катастрофа, без стандарди. Небаре в село казарница си градел некој. И на крај модернистичка фасада која ќе покрие све брилијантно. Градежна мафија.
Pa ne e bas pravilo deka novite ne gi biva...Ke si proveris koja firma gradi. Imas firma I firma...Баш точно наведено.
Затоа повеќе ме влече да купам стан во постари градби, оти новиве не се за верување, никако!
Ова она југословенското: еее порано се знаеше квалитет.Баш точно наведено.
Затоа повеќе ме влече да купам стан во постари градби, оти новиве не се за верување, никако!
Од аспект на естетска убавина, нема ништо убаво во правоаголниците, и на Чифлиганец, и на другите. Ама најисплатливи се.Cifliganec gradese ubavi zgradi, negovite se i najkvalitetni od ,,novite,,. E sea tuk tamu minus po nekoj kvadrat
jas ne sum bil nikogas po estetikaОд аспект на естетска убавина, нема ништо убаво во правоаголниците, и на Чифлиганец, и на другите. Ама најисплатливи се.
Од аспект на квалитет, може да се согласам.
Ова Лимак во третата и четвртата зграда?2700-3200E во Лимак, Diamond of Skopje, 2300Е во Golden Art кај Треска, за квадрат. 3500-4000Е е стан во Белград на река, изграден.
Најефтини локации во Западно Скопје каде се?2700-3200E во Лимак, Diamond of Skopje, 2300Е во Golden Art кај Треска, за квадрат. 3500-4000Е е стан во Белград на река, изграден.
Малце се 3000 евра, по 4000е/м2 нека качат нека изедначат со главни градови од ЕУ2700-3200E во Лимак, Diamond of Skopje, 2300Е во Golden Art кај Треска, за квадрат. 3500-4000Е е стан во Белград на река, изграден.
Југозападно или Севернозападно?Најефтини локации во Западно Скопје каде се?
Да, првата и втората се распродадени, моментално продаваат во третата кула. Четвртата засега не е отворена за продажба.Ова Лимак во третата и четвртата зграда?