Nordikot 35 dava 5,8kw toplina na -10c
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најди шо пари еNordikot 35 dava 5,8kw toplina na -10c
1.Toshiba 16 Suzumi vo 30m2 od 2011godНе бе човек! Нели ти Тошиби имаше?! Сеја и Сузуми како беа…
Далеку се тие од нордици. Не се ни декларирани за ладна зона.
Ne mozam da najdam ni po skandinavski forumi.Mozi e rano.Најди шо пари е![]()
3KНајди шо пари е![]()
Џабалак…3K
![]()
Toshiba Daiseikai 10 Ask 35 Varmepumpe
Toshiba Daiseikai 10 Ask 35 er det perfekte valget for deg som ønsker en pålitelig, effektiv og stillegående varmepumpe som gir maksimal komfort og lavere energikostnader. Inkludert montering.www.valdresel.no
Pretezno cenite vo skandinavija gi davaat so standardna montaza,koja znae da bidi i preku 500evra,pa zata e tolku skapa a i normalno nov proizvod.3K
![]()
Toshiba Daiseikai 10 Ask 35 Varmepumpe
Toshiba Daiseikai 10 Ask 35 er det perfekte valget for deg som ønsker en pålitelig, effektiv og stillegående varmepumpe som gir maksimal komfort og lavere energikostnader. Inkludert montering.www.valdresel.no
Тоа ти кажува баш убаво што добиваш таму за една просечна плата, а што добиваш тука за просечна плата…Pretezno cenite vo skandinavija gi davaat so standardna montaza,koja znae da bidi i preku 500evra,pa zata e tolku skapa a i normalno nov proizvod.
Ima specifikacija na uslugite,vo cenata e vklucena i standardna montaza do 4m instalacija,a i cenovnik so doplata.
Добро сеа не биди таков... не се само летвите, и термален сензор стаиле каков што има Мицу LNЏабалак…
Ставиле две летви од ламперија, и опс 1000€ плус!
Abe okolu 2000 eura neto bi bila.Na stranata linkuvana pogore
35ka = 2875 drvena, 2710 bela plastika
So vklucena standardna montaza (do 4m)
Montazata sto ti e pisana e 530€, znaci samo klimata iskaca 2180 zborime za belataAbe okolu 2000 eura neto bi bila.
Prvin ke nabijat cena ke ispitaat pazar pa popolecka ke si lizga cenata nadolu.
Trgovski finti.
И веројатно со помалку од 2000w?! Не пишува, ама коп сигурно преку 3 има..Na flaercevo ima podatok deka na -7C dava maximalni 5900...dosta slabo za Amber Nordikot so 7200 na -7![]()
И веројатно со помалку од 2000w?! Не пишува, ама коп сигурно преку 3 има..
Па ја би се кладел дека и на -15ц -20ц ќе има коп ~3
Амберот колку има!?
Не бе човек.. нит сум барал, нит сум нашол..Прегледај го приврзокот 395499
5.2 e Pdesign....COP vikas ima nad 3 verovatno si go nasol LOT10 dokumentot koj od avion se gleda deka nema logika, se kladime nema problem ama neznam koj bi ni bil sudijata![]()