- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.366
- Поени од реакции
- 84.600
голем курКај Сарај спроти бензиска мостот имало пуно полиција.
голем курКај Сарај спроти бензиска мостот имало пуно полиција.
маска е можда, затоа му е отворенаПо зинатата муцка е утвредена националноста на пукачот.![]()
Касно пиша,ми се допаѓа твојот однос ,чиним ....голем кур
daj link od maskava da ja naracam,teletabis edenAlo be drkaci na kriminalci edni mali likot nema nikogas da go prepoznaete zosto likot e maska koja se naracuva od internet….zagreota ni e drzavava definitivno
Hahahaha pisi real face mask bilo kade na google ke sfatis i batali go ovoj svet ne si ti za tuka i dosta drkas na kriminalci sitnidaj link od maskava da ja naracam,teletabis eden
Нема такви спретни раце што можат таа њушка да ја дуплираат вака до перфекција.маска е можда, затоа му е отворена
abe rekov daj link a ne real face, i bas spon maska opnal ovoj ili sipta...r vo prevod ili albanec kako i da se vikate vie zelkiteHahahaha pisi real face mask bilo kade na google ke sfatis i batali go ovoj svet ne si ti za tuka i dosta drkas na kriminalci sitni
Dete vie zelkite mozes na majkati da i kazes a jaa tebe da ti baram link direktno od maskata e kako da mi vikas deka imas 12 godini bez da mi kazes? Ajde ne mi repliciraj vise ziti seabe rekov daj link a ne real face, i bas spon maska opnal ovoj ili Albanec vo prevod ili albanec kako i da se vikate vie zelkite
Баш ќе бидам во тоа маскиран за да бидам заштитен како бела мечка. Особено една таква маска како сакам да имам кога ќе треба да завршам работа во јавна администрација преку редНема такви спретни раце што можат таа њушка да ја дуплираат вака до перфекција.
Ова е тоа, правото и изворно.
Плус, нема сигурно ако веќе идам во беља, да идам маскиран во љунга
Ova e 10000 % Ljocka i po faca i po stil na odenje