Криминалци и криминални групи во МК

Член од
22 јуни 2019
Мислења
245
Поени од реакции
866
Во се сме назад така и во криминалов.Кога пишував дека некој друг ке ни ги чисти локалниве бандити како во Белград и во Софија.Толку им треба на овие куртониве да ги потпалат за да се истребат како вошки.И не ми е јасно како може да завземате страни наши ваши.Луге ова се криминалци немаат ни вера ни нација.Нека се замисли некој од вас да бил во ист гејт и да те погодат па да бидеш инвалид за цел живот ни крив ни должен.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.827
маска е можда, затоа му е отворена
Нема такви спретни раце што можат таа њушка да ја дуплираат вака до перфекција.
Ова е тоа, правото и изворно.

Плус, нема сигурно ако веќе идам во беља, да идам маскиран во љунга

Член од
25 август 2023
Мислења
411
Поени од реакции
744
abe rekov daj link a ne real face, i bas spon maska opnal ovoj ili Albanec vo prevod ili albanec kako i da se vikate vie zelkite
Dete vie zelkite mozes na majkati da i kazes a jaa tebe da ti baram link direktno od maskata e kako da mi vikas deka imas 12 godini bez da mi kazes? Ajde ne mi repliciraj vise ziti se

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
„Се работи за изолиран инцидент, лоциран на подземните нивоа во трговскиот центар. Надлежните служби вршат увид во моментов на местото на настанот, но трговскиот центар продолжува со утврдениот нормален режим на работа до 22 часот.

Трговскиот центар е обезбеден со соодветно физичко обезбедување и технички системи за безбедност и мониторинг наменети за обезбедување на сигурноста и безбедноста на посетителите“, соопшти Ист гејт мол.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
“Обезбедување” луѓе кои појма немаат, се немаат ни обучувано, немаат ни дозвола за оружје(да имаа ќе правеа криминали-злоупотреба).Плус немаат искуство ни визија за да препознаат преку камера некој ликвидатор, крадец итн.Уште некои како и кај џандарите со стомакот надвор што секој ден хамбургери јаде..

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.318
Поени од реакции
28.276
Нема такви спретни раце што можат таа њушка да ја дуплираат вака до перфекција.
Ова е тоа, правото и изворно.

Плус, нема сигурно ако веќе идам во беља, да идам маскиран во љунга
Баш ќе бидам во тоа маскиран за да бидам заштитен како бела мечка. Особено една таква маска како сакам да имам кога ќе треба да завршам работа во јавна администрација преку ред :ljubove:

Kajgana Shop

На врв Bottom