Coca Cola
Пашламарка
- Член од
- 4 јануари 2009
- Мислења
- 965
- Поени од реакции
- 1.574
Ја не би повеќе во ист гејт
Drugiot e mozebi mrtov. Rade e okPotvrdeno e ova?
Nakratko cel bair
kurac e ok, on nema da prezivee godina dena ako ostane u makedonia.Drugiot e mozebi mrtov. Rade e ok
Se slagam ova pukaj begaj, da sakal ke gi zavrsel dole po skaliШтекли па појќе е во ист гејт отколку дома..ете го од тренинг се врача..
Овој пукачов да имаше намера ќе одеше по ескалатор не од горе да пука..
овие од форумов- партиски инспектори се во навивачките групи за кодошењеpoliciata ili e mnogu glupava, ili ne saka da postapi. 3 meseci vrtat zakanuvacki videa na TikTok po istiot lik. 2 obidi vo 3 meseci, i povtorno indiferent. Vie kolegite na spasovski od forumov, imate li TikTok?
Не е арен братот дефинитивно. 2 пати го имаат пукано у молот, станува сабајле и се мисли хмм кај да пијам кафе? Ај во Ист Гејт кој кур.Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат
Вежба во Палестра теретаната.Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат
Имааше еден виц од Курсаџии, гледав коа бев мал.Не е арен братот дефинитивно. 2 пати го имаат пукано у молот, станува сабајле и се мисли хмм кај да пијам кафе? Ај во Ист Гејт кој кур.
Можда се води по суеверие, еве два пати ме пукаа таму не умирам, среќа ми носи.
on samo tamu izlaga radi bezbednost, a protivnicite okolu kako lisici pred kokosharnik.Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат
Почнале есенски попусти, 30 до 70% на цел асортиман.Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат