Криминалци и криминални групи во МК

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.285
Поени од реакции
3.317
Штекли па појќе е во ист гејт отколку дома..ете го од тренинг се врача..
Овој пукачов да имаше намера ќе одеше по ескалатор не од горе да пука..

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Штекли па појќе е во ист гејт отколку дома..ете го од тренинг се врача..
Овој пукачов да имаше намера ќе одеше по ескалатор не од горе да пука..
Se slagam ova pukaj begaj, da sakal ke gi zavrsel dole po skali

Член од
3 јануари 2020
Мислења
124
Поени од реакции
283
policiata ili e mnogu glupava, ili ne saka da postapi. 3 meseci vrtat zakanuvacki videa na TikTok po istiot lik. 2 obidi vo 3 meseci, i povtorno indiferent. Vie kolegite na spasovski od forumov, imate li TikTok?
Автоматски споено мислење:

Полицијата и другите правни и обезбедувачки органи треба да ги следат сознанијата и информациите предходни на организирање на криминални активности, како и да спречуваат предвремени убиства, бидејќи тоа е нивната одговорност за одржување на јавниот ред и сигурност во друштвото. Постапките што се превентивни и што го целат организирањето и спроведувањето на криминални активности, вклучувајќи и убиства, имаат неколку основни цели:
  1. Заштита на граѓаните: Полицијата има задача да ги заштити граѓаните од криминални активности и да го обезбеди нивниот живот и безбедност.
  2. Спречување на криминалните активности: Посебно кога станува збор за организирани криминални групи или лица кои планираат сериозни криминални дела, полицијата треба да дејствува предвремено за да ги спречи тие активности и да ги заштити потенцијалните жртви.
  3. Законска одговорност: Законот бара од полицијата да дејствува со цел извршување на законите и казнените постапки. Спречувањето и разоткривањето на криминални активности е средство за примена на законот и казните против кривците.
  4. Доверие и соработка: Полицијата треба да го изгради и одржи доверието на граѓаните и да соработува со нив во превентивните и репресивни активности. Доколку полицијата ги игнорира сознанијата и информациите предходни на криминалните активности, тоа може да им го изгуби довербата на граѓаните.
Заштитата и безбедноста на граѓаните се од суштинско значење за друштвото, и затоа полицијата има важна улога во спречувањето на криминални активности и предвремени убиства.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.449
Поени од реакции
2.451
policiata ili e mnogu glupava, ili ne saka da postapi. 3 meseci vrtat zakanuvacki videa na TikTok po istiot lik. 2 obidi vo 3 meseci, i povtorno indiferent. Vie kolegite na spasovski od forumov, imate li TikTok?
овие од форумов- партиски инспектори се во навивачките групи за кодошење

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.612
Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат :pos:
Не е арен братот дефинитивно. 2 пати го имаат пукано у молот, станува сабајле и се мисли хмм кај да пијам кафе? Ај во Ист Гејт кој кур. :pos:

Можда се води по суеверие, еве два пати ме пукаа таму не умирам, среќа ми носи.:pos:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.440
Поени од реакции
13.546
Не е арен братот дефинитивно. 2 пати го имаат пукано у молот, станува сабајле и се мисли хмм кај да пијам кафе? Ај во Ист Гејт кој кур. :pos:

Можда се води по суеверие, еве два пати ме пукаа таму не умирам, среќа ми носи.:pos:
Имааше еден виц од Курсаџии, гледав коа бев мал.
Го прашуваат по тој таму "Што би направил ако ја скршиш раката на 3 места?"
Одговара: "Никогаш не би отишол повторно на тие три места"

Член од
14 април 2012
Мислења
32.583
Поени од реакции
66.290
Абе не пратам многу, зашо овој Раде секој викенд е у молот? Секое одење го пукаат :pos:
Почнале есенски попусти, 30 до 70% на цел асортиман.

Kajgana Shop

На врв Bottom