Фан клуб - РК Вардар

najbolje shurite da zemat uste eden trener na klupa... nekoj sto znae danski ili bar buljaski. posledniot tajm out na 3 jazici go vodea i kutriot danec nisto ne razbra pa tomovski ko spiderman ziva mu ja fati... :icon_mrgr:

bravo za denes, i fudbalerite i rakometarite izginaa. da bevme u poln sostav i malku skoncentrirani za penalite i denes ke gi tepavme. ovie se primadoni be... ali toa e od bitolcani sto mozes da ocekuvas, kakvi navivaci takvi igraci...

Старите рекле дај му на човек моќ и ќе видиш каков е. Во случајов со битолчани важи дај им една титула и ќе видиш какви се.

Никогаш не сум посакал Македонски тим да испадне, губи или да се распадне, дури и Пелистер. И деновите кога Вардар се борел со Металург, секогаш сум сакал на тоа место да биде Пелистер. Во фудбал кога Вардар играше ЛЕ, а Пелистер втора лига, секогаш сум викал дека треба да се врати Пелистер и само така може да има напредок.

Ама како што ми се имаат згадено последниве две сезони, никогаш не ми биле поодбивни од сега. Таков неоснован курч од нивна страна не сум видел до сеа на друго место. Без осет и без трошка самосвест, да речат да поради грешка на Вардар освоивме титула после катаљарда години, мислиш се имаа прошетано низ лигата ланската сезона. Па и ова дерби такво мизерно однесување, теории на заговор и што не, им се одби од глава. Па добредојдовте во пеколот, ајде да ги ебеме...

АБЕ ВАРДАР НА БАРСА И СЕ ВРАЌАШЕ ОД -7 ВО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЛИГА ШАМПИОНИ АЛООО, ГИ ТРЕСЕШЕ ПСЖ И ВЕСПРЕН КАКО ОД ШАЛА, ВО БИТОЛА ЌЕ СЕ ПОСЕРЕЛЕ.

Пак ќе кажам, овој тим ме потсетува како на вториот шампионски тим на Вардар. Не можам да кажам по квалитет, меѓутоа по енергија, хемија и пред се инат на теренот. Ја имаат таа среќна ѕвезда што ги прати храбрите, исто како што ги пратеше и Вардарци од 2019та. Се кладам дека овој тим на Вардар, ќе пружи многу поголем отпор и ќе имаше неколку победи во ЛШ оваа сезона наместо боксерската вреќа од Битола.

Абе сега е јасно соопштението нивно кое гласеше ,,Останете смирени на можни однапред смислени сценарија на Вардар" :D

Старите рекле дај му на човек моќ и ќе видиш каков е. Во случајов со битолчани важи дај им една титула и ќе видиш какви се.

Никогаш не сум посакал Македонски тим да испадне, губи или да се распадне, дури и Пелистер. И деновите кога Вардар се борел со Металург, секогаш сум сакал на тоа место да биде Пелистер. Во фудбал кога Вардар играше ЛЕ, а Пелистер втора лига, секогаш сум викал дека треба да се врати Пелистер и само така може да има напредок.

Ама како што ми се имаат згадено последниве две сезони, никогаш не ми биле поодбивни од сега. Таков неоснован курч од нивна страна не сум видел до сеа на друго место. Без осет и без трошка самосвест, да речат да поради грешка на Вардар освоивме титула после катаљарда години, мислиш се имаа прошетано низ лигата ланската сезона. Па и ова дерби такво мизерно однесување, теории на заговор и што не, им се одби од глава. Па добредојдовте во пеколот, ајде да ги ебеме...

АБЕ ВАРДАР НА БАРСА И СЕ ВРАЌАШЕ ОД -7 ВО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЛИГА ШАМПИОНИ АЛООО, ГИ ТРЕСЕШЕ ПСЖ И ВЕСПРЕН КАКО ОД ШАЛА, ВО БИТОЛА ЌЕ СЕ ПОСЕРЕЛЕ.

Пак ќе кажам, овој тим ме потсетува како на вториот шампионски тим на Вардар. Не можам да кажам по квалитет, меѓутоа по енергија, хемија и пред се инат на теренот. Ја имаат таа среќна ѕвезда што ги прати храбрите, исто како што ги пратеше и Вардарци од 2019та. Се кладам дека овој тим на Вардар, ќе пружи многу поголем отпор и ќе имаше неколку победи во ЛШ оваа сезона наместо боксерската вреќа од Битола.
Апсолутно си во право се што напиша!

И сега у следна фаза од групи, ќе се укрсти пак со Еурофарм Пелистер или до крај на првенство нема да има меѓусебни дуели?

И сега у следна фаза од групи, ќе се укрсти пак со Еурофарм Пелистер или до крај на првенство нема да има меѓусебни дуели?
Ke ima pak ,samo sto nie vlagame so 3 boda oni vlagaat so 2 boda,ke ima uste dva meca dovolno e samo 1 pobeda

bore e genialec za idiotite sto im go vodat klubot... so ic pari kakvi igraci iskopa i kakov tim sklopivme... stvarno kako igrac moze i ne go sakav tolku mnogu imavme niz godinite plejada odlicni golmani moze i zatoa... ama kako administrativec, makedonec do sega on bi bil prv i edinstven od koj sum zadovolen vo bilo koj nas kolektiv ovie 30+ godini....

Овој Џукиќ каква легенда е! :cool: :icon_lol: Какво закуцавање им даде на крај. Ете нека се фалат дека со 4 разлика не победиле со клинкав полутим наш што изигра под 100% од можностиве со болести и што не. Сега треба да си ги добиеме сите утакмици во овој дел, па да пренесеме макс бодови, а после и во Битола да ги победиме комплетни со Грејмонов наш што треба да стигне после азискиве квалификации. :cool:
Инаку летоска го видов Џукиќ низ Бисер шеташе со фамилијата негова. Која грамада е човеков. Ти мислиш крило не е висок, ти се гледа глава повисок (а ја не сум низок).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom