Дежурна Ординација! #2

Член од
28 ноември 2022
Мислења
380
Поени од реакции
647
...ај се кладиме дека нема да дојде!
Se vospostavi deka si vo pravo, ne dobiv telefonski povik od strana na ,,pacientot,,. Nemam poveke zborovi. Jas sum covek vo godini, dosega vakvo nesto ne mi se slucilo t.e. nekoj da si podigruva so mene za licno zdravje!
Vie se poznavate kako povekegodisni clenovi na kajgana forum, jas izlegov naivno izigran.
Vo tekot na pandemijata aktivno clenuvav vo facebook grupata Covid iskustva i soveti, kade humano i ,,tajno,, bez licen interes imam pomognato na golem broj pacienti //nadvor od Covid// koi ne mozea da ostvarat regularno pravo na pregled kaj mene i moite kolegi, soglasno togasnata politika kade ni bese nalozeno da primame samo itni slucai.
Za razlika od facebook kade imame ime i prezime, kako i profilna fotografija, na forum postoi ,,ime,, po licna zelba.
Deneska sakav samo da pomognam, spodeliv so anonimna licnost vo licna poraka moj telefonski broj, ime i prezime, klinika vo koja rabotam, sto poveke od sigurno nema da go povtoram vo idnina.
Bi sakal da se odmoram, utre imam poln program za vo sala. Devojce, ubavo popladne

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.515
Поени од реакции
37.353
Se vospostavi deka si vo pravo, ne dobiv telefonski povik od strana na ,,pacientot,,. Nemam poveke zborovi. Jas sum covek vo godini, dosega vakvo nesto ne mi se slucilo t.e. nekoj da si podigruva so mene za licno zdravje!
Vie se poznavate kako povekegodisni clenovi na kajgana forum, jas izlegov naivno izigran.
Vo tekot na pandemijata aktivno clenuvav vo facebook grupata Covid iskustva i soveti, kade humano i ,,tajno,, bez licen interes imam pomognato na golem broj pacienti //nadvor od Covid// koi ne mozea da ostvarat regularno pravo na pregled kaj mene i moite kolegi, soglasno togasnata politika kade ni bese nalozeno da primame samo itni slucai.
Za razlika od facebook kade imame ime i prezime, kako i profilna fotografija, na forum postoi ,,ime,, po licna zelba.
Deneska sakav samo da pomognam, spodeliv so anonimna licnost vo licna poraka moj telefonski broj, ime i prezime, klinika vo koja rabotam, sto poveke od sigurno nema da go povtoram vo idnina.
Bi sakal da se odmoram, utre imam poln program za vo sala. Devojce, ubavo popladne
... немој така, знаеш како идеше тоа „Како се калеше челикот“, немој да се разочараш, сите ние ненавикнати на лажење, поминавме низ таа фаза на доверба и даден збор во виртуелен свет, така да друг пат само во реален живот и во четири очи, све што е социјална мрежа, па и тој ФБ е тешка превара, што ако на ФБ се со лични податоци кога коментарите се неискрени, лажни, дволични, познанства само од интерес,

... знаеш зошто не смееш да го сфатиш лично? затоа што и тој позади тој ник не знае дека навистина си тој што се претстави, ете тој мисли дека се зезаш, а тој демек се зеза повеќе, ти испадна повеќе од коректен, но ете не можеш да разликуваш до каде иде реалноста, ама ако останеш овде и ќе се дружиш јас сум сигурна дека ќе успееш да се подмладиш, помагупиш, а со тоа ќе ги препознаеш вистинските ликови, немој да помислиш за годините, нема возраст кога душата ти е млада, што мислиш зашто ти напишав пред некој ден „дека недостауваш“ па макар и што се расправавме, знаев дека ќе помине и доста со тоа „девојче“ да не ти дојдам на кафе на дежурство! :D

Последно уредено:
Член од
3 јануари 2023
Мислења
8.998
Поени од реакции
5.700
Добре дојде во реалноста, добар човеку...
Верувам во тебе, добрина ти се чита од пишаните зборови.
Не дозволувај да изгубиш верба во ЧОВЕКОТ заради некои „нелуѓе“.
...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.707
Edna lekcija povejce,samo nemoj i za utre da gi stavash site vo lstiot lonec!

Mozhi da se pojavi nekoj drug shto navistina ce ima potreba od tebe ili od nekoj drug ovde.
Naredniot pat baraj ti negov broj i TI pobaraj gi so isklucen identifikator i zakazhi mu da te ceka pred bolnica i ti se opishe kako e oblecen i kako izgleda!
Ako go vidish niz prozor znaesh deka e realna licnost ako ne pak e nekoj Bot ama barem si ja zacuval privatnosta.

Pozdrav i ostani aktiven , na nas realnite clenovi ste ni vazhen !

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.293
Поени од реакции
7.650
Господа, полека малку. Малиот кажа дека ќе ја информира мајка му, зашто полнолетна девојка му барала слики од половиот орган. Можеби мајката сега е испаничена, па замислете да пријавила во МВР.
Бијонси не се секирај, ние ќе сме сведоци дека не си барала слика од целиот орган, туку само од проблематичното место.
Поддршка за Бијонси :pipi:

Член од
20 мај 2023
Мислења
591
Поени од реакции
2.626
Паметно е детево, ќе поднесе јуначки курот да му отпадне, ама нема да им го слика на докториве само главчето пошто нели, незаконски е, лол.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.431
Поени од реакции
13.520
Паметно е детево, ќе поднесе јуначки курот да му отпадне, ама нема да им го слика на докториве само главчето пошто нели, незаконски е, лол.
А кој нормален реално би си го сликал, за некој онлајн да му даде дијагноза? Затоа има клиники.
Што ги издрибла тоа е друго, дури жал ме фати за докторот.
А секако е фејк акаунт, чудно ми е како не можат да препознаат такви работи луѓето на форумов. Давид, кој и да си, мом ти ебам. Лол.

Член од
20 мај 2023
Мислења
591
Поени од реакции
2.626
А кој нормален реално би си го сликал, за некој онлајн да му даде дијагноза? Затоа има клиники.
Што ги издрибла тоа е друго, дури жал ме фати за докторот.
А секако е фејк акаунт, чудно ми е како не можат да препознаат такви работи луѓето на форумов. Давид, кој и да си, мом ти ебам. Лол.
Па инает дете е, што ако има клиники, вика нема шанси он да иде на клиника, срам му било ко што му е срам лубрикант да купи, пиша претходно. Нека го слика и нека им го пушти, ете доктор му се понуди со име и презиме да го прегледа, лол. Устври у право си, џабе везење со фејк акаунт.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.859
Поени од реакции
8.419

Ова веќе стана турска серија лол.

Член од
5 октомври 2023
Мислења
32
Поени од реакции
21
К еве сум лол и не сум фејк профил лол само не ми се иде у болница и нишо поише. Док @Stern сори шо не ти се јави мом ко шо ми кажа и не дојдовме кај тебе у хосп али не и кажав нишо на мом лол зошо се премислив и неќам у хосп да идам и тенкс шо сакаше поише хелп да ми даеш к док си ти. Али си купив лек ко шо ми кажа и почнав да пиам па ќе ти кажуем као ми е лол. Еве ви пикс од се шо иам купено као шо ми кажуваа докс за тоа шо ми е лол не сум фејк зошо се праите сељаци коа несте лол ако бев фејк немаше да купуем се ова и да ви стаам пикс али дик пикс не пуштам лол ќе ме лечите овака плс. Ако нешо поружно од сеа ми се деси ќе му се јавам на док стерн и ќе идам кај него у хосп на прегледуење. Сеа да се мачкам уше со ова бепантен или само антибиотиков да го пијам? Тенкс и сори
20231020_095106.jpg
20231020_095132.jpg

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.431
Поени од реакции
13.520
К еве сум лол и не сум фејк профил лол само не ми се иде у болница и нишо поише. Док @Stern сори шо не ти се јави мом ко шо ми кажа и не дојдовме кај тебе у хосп али не и кажав нишо на мом лол зошо се премислив и неќам у хосп да идам и тенкс шо сакаше поише хелп да ми даеш к док си ти. Али си купив лек ко шо ми кажа и почнав да пиам па ќе ти кажуем као ми е лол. Еве ви пикс од се шо иам купено као шо ми кажуваа докс за тоа шо ми е лол не сум фејк зошо се праите сељаци коа несте лол ако бев фејк немаше да купуем се ова и да ви стаам пикс али дик пикс не пуштам лол ќе ме лечите овака плс. Ако нешо поружно од сеа ми се деси ќе му се јавам на док стерн и ќе идам кај него у хосп на прегледуење. Сеа да се мачкам уше со ова бепантен или само антибиотиков да го пијам? Тенкс и сори
Прегледај го приврзокот 394932
Прегледај го приврзокот 394933
Мочко научи се да пишуваш и изразуваш

Член од
28 ноември 2022
Мислења
380
Поени од реакции
647
К еве сум лол и не сум фејк профил лол само не ми се иде у болница и нишо поише. Док @Stern сори шо не ти се јави мом ко шо ми кажа и не дојдовме кај тебе у хосп али не и кажав нишо на мом лол зошо се премислив и неќам у хосп да идам и тенкс шо сакаше поише хелп да ми даеш к док си ти.
Sto e be ,,lol, mol, bol,, sto te maci sega?
Prvo se uci domasno vospituvanje koe go nemas t.e. koga nekoj ke ti dade telefonski broj na istiot da se javis bez razlika dali sakas ili ne da dojdes vo klinika, verbalno ke mi odgovoris!
Drugo, vo momentot koga jas ti davam moi licni kontakt podatoci vo licna poraka i ti mi potvrduvas deka ke mi se javis t.e. dojdes na pregled, jas vo toj moment se javuvam kaj moite kolegi //dermatovenerolog i urolog// za da gi ,,rezerviram,, za tebe zosto si bez zakazan termin za pregled.
Prvenstveno ke ti ,,frlese edno oko,, dermatovenerolog i ako imase potreba urologot ke ti zemese bris od kade treba za ponatamosna analiza, sledstveno ke dobiese tocna dijagnoza kako i soodvetna terapija.
Ако нешо поружно од сеа ми се деси ќе му се јавам на док стерн и ќе идам кај него у хосп на прегледуење.
Iskoristen dzoker dete. Za pregled kaj mene vo klinika, vo idnina slobodno mozes da si zakazes regularno na centrala, ke si dobies termin, ke bides pregledan i po izvrseniot pregled ke si zastanes na salterite za naplata.
Jas ne sum ti drugar od uciluste pa da si podigruvas so mene.
Сеа да се мачкам уше со ова бепантен или само антибиотиков да го пијам? Тенкс и сори
Od mene tolku so tebe, baraj si odgovor na postavenoto prasanje od drugi.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.760
Поени од реакции
36.663
Јас се сум видел во животов, знам какви копиљаци шетаат по Скопјево, ама прв пат гледам дека некој зборува вака искривоколчено: „док, мом, пик, лоооол“. Што е бе ова? Искрено се надевам дека детево е трол, инаку треба сериозно да се загрижи за своето ментално здравје. Не му треба нему куролог, туку лоботомија.

Не се секирајте, на темава веќе нема да се врати. Ако се врати на форумов некогаш и продолжи по ист терк на друго место, јас ќе бидам тој што ќе се погрижи да добие перманентен бан.

Како беше она: „со ваква младина - ќе имаме здрава иднина“. :facepalm: Аха!

Kajgana Shop

На врв Bottom