Рамштајн - 24.05.2024 - Ушче Парк Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Coca Cola
  • Време на започнување Време на започнување
апликацијава пари за карти ми зема, а некоја потврда здравје до година :D

Прв пат. Затоа се двоумам дали сакам да ги гледам покрај тоа што ќе урлам или само да урлам :D

begaj dole... sakas da ja pocustvuvas energijata... ako ne si bil na golem metalski koncert/festival ima magija dole ednostavno sakas da si del od 30 000 fanatici u moshpit

vie so kupivte za stoenje dole, toa e nazad - GA/Standing. Ne veruam nekoj nesto da vidi od tamu. Za napred t.e Feuerzone uste nemaat pusteno ili se rasprodadeni.
Na eventim ne ni dade za feuerzone i za seating, samo standing nazad.
Na efinity dava samo nazad standing i seating. Feuerzone (зеленото) ne go dava za klikanje.

Ako bide taa mapata, togas najdobri pozicii se seating tribina 1 i tribina 4.

Capture.JPG

Со црвено се окупирани седишта. Сите се залетале на трибина 3. Или знаат нешто - Или тотално ја утнале :) Директно у чело трибина, со двоглед може и ќе се види нешто.
Автоматски споено мислење:

begaj dole... sakas da ja pocustvuvas energijata... ako ne si bil na golem metalski koncert/festival ima magija dole ednostavno sakas da si del od 30 000 fanatici u moshpit
Мене ми беше страв да земам доле пошто ем србите се просек два метра и мажи и жени, а и верувам дека ќе има постојан moshpit (пошо срби) шо уствари на Рамштајн и не е баш секојдневие. Не ми се замара, сакам да гледам и урлам, не да се борам со тие околу мене
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
IMG_20231018_173339_708.jpg
На евентим оваа мапа беше.

Ако е оваа мапа фрлени пари у дунав :icon_lol:

Ја сум трибина 2, сектор А. Шта је ту је, тоа ми даде од евентим, немав избор.

Секогаш коа сум имал карти за концерт за на трибини ама секогаш ми било криво што не сум доле у гужва каде има подобра атмосфера и енергија. Затоа секогаш коа имам избор за доле таму зимам.
На трибина има доста луѓе кои можат да си припуштат да купат карти а не ни знаат на кој концерт идат па цело време дремат, ми се има случено група 5-6 луѓе до мене на концерт да дремат па дури и чудно ме гледаа коа стоев и пеев урлав.

Capture1233.JPG

Пак ќе речам, во 11 се пуштив на евентим, во 11:20 ме внесе и не ми даде опција за FeuerZone.
Ефинити не работеше до 14 часот. Нема шанси да е распродадено, веќе има на интернет карти за препродажба по 350-400 евра за FeuerZone. Ќе прават бизнис србиве ИЛИ ги чуваат физички картите за продажниве места. Друга логика не гледам.

Се гледаме од трибини :)

За членови на фан клубот картите се продаваа од понеделникот 16.10 , логично е најголемите фанови да речеме да ги купиле повеќето од картите за таа зона.

Прегледај го приврзокот 394825

Пак ќе речам, во 11 се пуштив на евентим, во 11:20 ме внесе и не ми даде опција за FeuerZone.
Ефинити не работеше до 14 часот. Нема шанси да е распродадено, веќе има на интернет карти за препродажба по 350-400 евра за FeuerZone. Ќе прават бизнис србиве ИЛИ ги чуваат физички картите за продажниве места. Друга логика не гледам.

Се гледаме од трибини :)

jas koga se logirav imase za site bar od ona sto jas primetiv... na net sto citav del od kartite se dadeni preku fan clubot a na edno mesto pa i procitav deka od 1vi dekemvri ke gi prodavale sto mi nema nikakva logika. ako imas karta stoenje samo ponesi 20tina evra so tebe i ke svrsis rabota, beograd e ova be luge...

na tribina ke bide pomirno ali mislam deka ke bide spektakularno ako ides za pirotehnikata....

jas prv pat gi gledav rammstein mislam 99ta koga bea ovde na big day out pa u 2001va u diskoteka... mater ebaa koncertot se prekina odkako zapalija del od opremata :lolzz: ali nikoj nekese pari nazad... moze najlud koncert bese toa, go custuvav ognot i mirisot na barut ko u gaza da bev lol

Screenshot_20231019_183354_Chrome.jpg

За членови на фан клубот картите се продаваа од понеделникот 16.10 , логично е најголемите фанови да речеме да ги купиле повеќето од картите за таа зона.
kade se prodavaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom