Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Тенкс значи сеа да повторам дали сум уконтал, плс не ме зезај само битно ми е стварно лол. Значи се туширам секој ден ама нема да го отварам уопште за да го мијам ни со вода ни со сапун. Ќе се мачкам секој ден по три пати без да го мијам само отвори намачкај затвори. Еднаш во неделата ќе го измијам со вода и сапун и така се дур не ми пројде и нема да мастурбирам ветувам дур не ми пројде лол. Сеа тачно ли сум уконтал плс пиши ми. Тенкс
Odlicen si,
Voda ne mu smeta, sapun i shamponi 1x nedelno.

I misli shto ce i kazhish na majka ti ako se registrira ovde i ja procita temava odnosno " Makite tvoi" .

Ce bidi veselo :D :D :D :D

Odlicen si,
Voda ne mu smeta, sapun i shamponi 1x nedelno.

I misli shto ce i kazhish na majka ti ako se registrira ovde i ja procita temava odnosno " Makite tvoi" .

Ce bidi veselo :D :D :D :D
Тенкс многу така ќе праам. Мајка ми лол ваљда нема чита лол
Автоматски споено мислење:

Докс мислам дека детево мајтап си тера со вас докс
аха мисли си бич глупа

давид мамичка претерал, дали се работи за хронична мастурбација? Некој лек докториве да му поможат, детево ќе го соголи тулето.
A zamisli nekoj na raka da mu zalepel shmirgla :pos:

мајка ми има некаков камен во пупок као стегнато ѓубре лол и сакаше вчера да се учлени овде за да праша као да го извади тоа ѓубре од пупокот зошо го има една година лол. Тенкс докс сеа се две прашања од мене знам ама сори лол и тенкс

...нека легне и нека капне неколку капки хидроген 3% во папокот, тоа малку ќе го разреди ,,восокот" и со чепкалка за уши може да постепено и нежно да го острани.

Последно уредено:
:neetaka: така немој, извини се!
К док ради тебе еве и се извинувам ама и она мене треба да ми се извини зошо вика дека се заебавам со сите вас. Ако сака ќе и ги сликам и сапунот шо го купив и канестенот шо го мачкав и бепантенов шо го иам сеа ако сака и пенисот ќе и го сликам зошо ја не сум умоболен лол да се заебавам овде за тоа шо ми се дешава, нека каже и ќе пуштам пикс овде да се убеди а не да ме вреѓа.

...нека легне и нека капне неколку капки хидроген 3% во папокот, тоа малку ќе го разреди ,,восокот" и со чепкалка за уши може да постепено и нежно да го острани.
Се плаши мом да чепка и затоа сеа и е баш као камен онака се улепено не и мрда као споено со кожата и е се лол. И кажав рече ќе иде на док. Тенкс
Тенкс значи сеа да повторам дали сум уконтал, плс не ме зезај само битно ми е стварно лол. Значи се туширам секој ден ама нема да го отварам уопште за да го мијам ни со вода ни со сапун. Ќе се мачкам секој ден по три пати без да го мијам само отвори намачкај затвори. Еднаш во неделата ќе го измијам со вода и сапун и така се дур не ми пројде и нема да мастурбирам ветувам дур не ми пројде лол. Сеа тачно ли сум уконтал плс пиши ми. Тенкс
Док плс кажи ми дали е к вака да праам дури не ми пројде се

Последно уредено:
К док ради тебе еве и се извинувам ама и она мене треба да ми се извини зошо вика дека се заебавам со сите вас. Ако сака ќе и ги сликам и сапунот шо го купив и канестенот шо го мачкав и бепантенов шо го иам сеа ако сака и пенисот ќе и го сликам зошо ја не сум умоболен лол да се заебавам овде за тоа шо ми се дешава, нека каже и ќе пуштам пикс овде да се убеди а не да ме вреѓа.

Се плаши мом да чепка и затоа сеа и е баш као камен онака се улепено не и мрда као споено со кожата и е се лол. И кажав рече ќе иде на док. Тенкс

...мама, кога ќе стави хидроген 3%течност ќе седи така и тоа внатре испомешано ќе стане течно, нека проба, ништо нема да и бидне!
...секој ден мачкај во тенок слој немој многу да ставаш, а со млака вода ќе го миеш и доста се занимаваш со тоа доле, иди спортувај , пешачи, троши енергија и на таков начин и не ќе имаш сила ни воља да мастурбираш толку често!

К док ради тебе еве и се извинувам ама и она мене треба да ми се извини зошо вика дека се заебавам со сите вас.

ако сака и пенисот ќе и го сликам зошо ја не сум умоболен

Еј докс па ја лол oд вчера почна да ме боли главата онака коа седам а глансот и кожата шо иде врз глансот од унутрашна страна се љупат и као црвено е се а боли онаму кај шо се ољуиштило задњо и више скоро сегде се изљушти лоооол. Она бепантен мачкам по три пати ама нишо. Иначе сабајле највише се љушти кожата коа ќе го измијам со вода лол а после коа мачкам онака као мали парченца кожа вадам дур се мачкам. Бев у аптека и таа ми кажа да пијам некој антибиотик нешо рече амоксиклав, цитерал, зинат и то запамтив иначе ќе ми дае без рецепта лол. Шо да купам се плашам лол.

Шо да купам се плашам лол.

Сатарче купи си, лол. Таман ќе бидеш модерен лол. Мајка секако ќе те сака и таков, лол. Не се плаши, биди храбар, лол и после на раат ќе си ти, а и ние, лол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom