Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.508
- Поени од реакции
- 26.120
На која еврејска дрога сте денес ?
Јас на оваа :
Јас на оваа :
od teroristicki aspekt epten. problemot e povtorno glavna vest. palestina sekoj jaОдлична мисија. Многу им помогнаа на Палестинците.
Влегоа и убијаа цивили.
Патем фала за одговорот.
А сега стигнавме до среќа што немаа ова, среќа што немаа она.
Мислам, ако учеле од Украина, има еден куп комерцијални дронови, можеа да извршат многу напади.
Ама некако има некој проблем.
Pa so ogled kakva e nashata TV ponuda, poinaku i nemozis da go sfatisНе знам зошто го сметаш фактот дека гледаш турски серии како омаловажување. За тебе ако ова е навреда прекини да гледаш.
Јас не реков дека се дрогаираш, силуваш, убиваш или навиваш за Јувентус.
Vednas da mu se dodeli Nobelova nagrada za mir na veliki Putin, zoso ima pomalku deca ubieno negovata armija od taa na Izraelcite.Ама лошите Руси тоа, вие не знаете колку се добри Израелците !!!
Прегледај го приврзокот 394212
Овие бубашваби?Вечерва се очекува требење на бубашвабите во Газа
NEMA!Светска заедничка влада на сите држави а не само на 22.3% или 3/4 како што мислиш и не е битно како ќе се вика туку побитно е дека наместо на Исус ќе му се молиш на новиот сатанистички бог Луцифер:http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/10/19/ujedinjeni-narodi-sekta-koja-stuje-lucifera-i-uspostavlja-univerzalnu-religiju/
Да тиеОвие бубашваби?
Motaz Azaiza مُعْتَز عَزَايْزَة ⚡️ on Instagram: "I was in the front seat in the ambulance, people knocked the window and put this little martyr baby in my arms I was shocked, we had three injuries in the back of the ambulance. A new massacre in my city, more than 20 got murdered by an Israeli air strike."
2M likes, 146K comments - motaz_azaiza on October 14, 2023: "I was in the front seat in the ambulance, people knocked the window and put this little martyr baby in my arms I was shocked, we had three injuries in the back of the ambulance. A new massacre in my city, more than 20 got murdered by...www.instagram.com
Секако јавноста во исчекување е на тие 40 обезглавени Израелски новороденчиња. Додека ги најдат, еве секој ден има бубашваби што искачаат после нели одбранбена акција на Израелската армија.
Браво. Голема победа за Јенките и Израел.
Патем ова го прават веќе децении.
Ама кур не боли.
И Османлиите исто го правеле додека била сила. И Аце ваљда истото го правел кога харал нака
Јенки но.1.
Не си ја зацрнувај душата со вакви работи, едно невино битие да има у тие 2,5 милиони ти треба да бидеш за тоа да му се даде шанса да доживее што значи да се биде човек.Да тие
Требаа да мислат пред да извршат терористички напади, се силеа а сега кога им го маваат стапот цвикаат ко пичиња, типично кукавичко муслиманско понашање
И патем немам ништо против да гледам мртви следбеници на педофилот и сатанист мухамед во која било точка на земјата
Да тие
Требаа да мислат пред да извршат терористички напади, се силеа а сега кога им го маваат стапот цвикаат ко пичиња, типично кукавичко муслиманско понашање
И патем немам ништо против да гледам мртви следбеници на педофилот и сатанист мухамед во која било точка на земјата
So ke recat na ova Hamasoidive tuka??
Можда и Хезболах е подружница на Мосад и ЦИА,пошто и тие стрелаат ракети спрема Израел?Можда и Иран е израеска подружница која Биби ја користи како дежурна Баба Рога?Па нели беше против теории на заговор?Веќе не знам колку пати кажано, постирано, апсолвирано…
Хамас ти е подружница на Мосад и Циа!
Секогаш кога на Биби му треба причина за војна, за политички поени, за избори, за ватевер друго…
Тука е Хамас да истрела ракети, прати бомбаш самоубиец, или нападне некој пункт!
Voila!
35 години успешно си ја извршува улогата на дежурна Баба Рога…
Палестинците никогаш не им биле битни!
Па не се толку глупи Хезболах да им наседнат на играта, и да играат на нивна музикаМожда и Хезболах е подружница на Мосад и ЦИА,пошто и тие стрелаат ракети спрема Израел?Можда и Иран е израеска подружница која Биби ја користи како дежурна Баба Рога?Па нели беше против теории на заговор?