A
Ali Pasha
Гостин
Не се секирај, ако имш квалитет, сегде ќе те бараат...јас ќе те лечам, ама каде кога ќе ме избркат?

Не се секирај, ако имш квалитет, сегде ќе те бараат...јас ќе те лечам, ама каде кога ќе ме избркат?
...ај да не пишувам понатака, само ќе ти кажам во алијанса не гледаат квалитет, таравари дал насоки све да се смени, ти не гледаш како бегаат македонските здравствени работници од невиден мобинг од јавно во приватно здравство?Не се секирај, ако имш квалитет, сегде ќе те бараат![]()
Рибата смрди од главата. Ковачевски е главата, Таравари е само декор во владата....ај да не пишувам понатака, само ќе ти кажам во алијанса не гледаат квалитет, таравари дал насоки све да се смени, ти не гледаш како бегаат македонските здравствени работници од невиден мобинг од јавно во приватно здравство?
а во приватно ќе дојдеш? тука веќе се цени квалитетот како главен критериум за работа, ама цената е превисока да си дозволиш, затоа ти велам во јавно здравство ќе останат сите овие со купени дипломи,
...а бе точно, рибата смрди од главата, ама ако нема опашка што мрда и ја води, џабе и е главата, ете кажи ти каде си, јас ќе ти дојдам, нели приватно здравство иде на лице сместаРибата смрди од главата. Ковачевски е главата, Таравари е само декор во владата.
И јас одамна сум во приватниот сектор, и за мене фала богу нема место во јавниот сектор, а тоа ми овозможува приватно здраствено осигурување, така да кажи во која приватна установа си, да те посетам![]()
Во Тирана моментално, уживам во победата на Албанија над Чешка !...а бе точно, рибата смрди од главата, ама ако нема опашка што мрда и ја води, џабе и е главата, ете кажи ти каде си, јас ќе ти дојдам, нели приватно здравство иде на лице сместа![]()
...треба да уживаш во фудбалот, а не за победата на Алб.Во Тирана моментално, уживам во победата на Албанија над Чешка !
Пробај да уживаш кога губи Македонија, а има добар фудбал од противникот, па врати се , и пишувај тука....треба да уживаш во фудбалот, а не за победата на Алб.
...па нормално ако живеам во Македонија за неа ќе навивам, но ако не игра добро ќе исклучам, а ти живееш во Албанија за да гледаш таму фудбал и да навиваш за Алб?Пробај да уживаш кога губи Македонија, а има добар фудбал од противникот, па врати се , и пишувај тука.
Многу ограничена си!...па нормално ако живеам во Македонија за неа ќе навивам, но ако не игра добро ќе исклучам, а ти живееш во Албанија за да гледаш таму фудбал и да навиваш за Алб?
...кај не ти одговара не сакаш 20 %, а кај ти одговара се повикуваш на Бадентер токму на тие 20% и јас сум била ограничена ?Многу ограничена си!
Ауууу тотално дезориентирана! Да не си под дејство на опијати???...кај не ти одговара не сакаш 20 %, а кај ти одговара се повикуваш на Бадентер токму на тие 20% и јас сум била ограничена ?
...не сум, само имам горчина да не се сака земјата каде се живее не можам да сватам!Ауууу тотално дезориентирана! Да не си под дејство на опијати???
Затоа што си ограничена, па затоа не си во состојба да разбереш!...не сум, само имам горчина да не се сака земјата каде се живее не можам да сватам!
Хирушки прецизен, како и секогаш @Inglourious BasterdАли Паша од Јанина и Бијонс од САД се оправаат на тема соживот.
Едниот пробува на Американка да објасни европски национални идентитети, а Американката на Европеец пробува да му раскаже приказна за географски идентитети. Не може да не биде феноменална дебата.
Сум се нашол во истава ситуација, со баш Американци.Хирушки точен , како и секогаш @Inglourious Basterd![]()