La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Нормално,сешо вреди ви собравме :свиркам:
Овој стварно вреди. Ако не му се мешаат може да донесе све што сака, по сите шпански медиуми што имам сретнато го фалат.
Само не знам со буџет како стоите ако немате проблем ќе склопи топ тимче за неколку прелазни рока, сигурен сум во тоа...

Многу ќе ми биде криво ако отиде во Атлетико...
А чекај, уште е во Барселона? И ако е, зошто сака да си оди или зошто го пуштаат? Овој нашиот Берта наводно го барале од Јунајтед, Тотенхем и ПСЖ

А чекај, уште е во Барселона? И ако е, зошто сака да си оди или зошто го пуштаат? Овој нашиот Берта наводно го барале од Јунајтед, Тотенхем и ПСЖ
Не е, на 2ри Септември завшри, затоа што на почеток на летото сакаше да оди во Астон Вила, ние го ангажиравме Деко, ангажманот пропадна и останаа двајцата летово, ама нема место и овој си Алемани си замина.

Овој стварно вреди. Ако не му се мешаат може да донесе све што сака, по сите шпански медиуми што имам сретнато го фалат.
Само не знам со буџет како стоите ако немате проблем ќе склопи топ тимче за неколку прелазни рока, сигурен сум во тоа...
Остај ти Алемани, со Гранада шо прајме :LOL:
Автоматски споено мислење:

Кунде ќе се врти и во сонот вечер ко ќе си легни :pos:

Последно уредено:
Пишете ја 2ка на крај

Овој Зарагоса ми изгледа како оган играч, каква брзина има страшна работа, ја изврти цела одбрана на Барса како рингишпил, Чави блага вода нека му дај на полувреме на играчите да се соберат.

:facepalm:

Последно уредено:
Овој Зарагоса ми изгледа како оган играч, каква брзина има страшна работа, ја изврти цела одбрана на Барса како рингишпил, Чави блага вода нека му дај на полувреме на играчите да се соберат.

:facepalm:
Мендилибар беше тој шо ги изваде од говна. Многу се мизерни од управата, сакаат 4то место без да вложат во кадар. Со норвежанецот на гол и играчи ко Гудељ, Педроса, Оливер и Мир, толку се можи јеби га.

Ајде сега 89та и 96 за победа

Ги знам како диша. Реал оломнани вака освои титула.

Последно уредено:
Офсајд имаше минимален од Феран, али немаше контакт. Се додека не дефинираат дали ќе се суди или не во вакви ситуации, судиите ќе си протолкуваат сами. Дно од правило.

Офсајд имаше минимален од Феран, али немаше контакт. Се додека не дефинираат дали ќе се суди или не во вакви ситуации, судиите ќе си протолкуваат сами. Дно од правило.
Голманот идеше на топката и се заврати заради Феран кој идеше на топката. Има влијание врз играта тука. Исто како Рудигер против Атлетико. Нема везе то што Феран не стигна до топката.

Back
На врв Bottom