D
Deleted member 157923
Гостин
Мене воопшто не ми се веродостојни информациите за потрошувачка на струја кога само се става слика од апаратчето што мери потрошња.
Тоа ми доаѓа исто како јас да земам да возам автомобил на отворен пат и сум достигнал брзина 90km/h 5та брзина и доаѓа некоја блага удолница и јас во тој момент правам слика 2.5l/100km и се фалам после гледај колку малку ми троши колата.
Веродостојно би било место слика да ставите видео од пример 2 саати убрзано во 5 мин како се снима апаратчето.
Мод греење, вентилатор автоматски, темп 22С. Без никакво вклучување на тивок мод или ноќен мод или еконо мод или само прва брзина на вентилатор...
И по можност навечер откако ќе се скрие сонцето при надворешна темп околу 0.
Исто ако може да се снима и температурата на издув.
Да се знае за толку и толку потрошена струја, тоа и тоа се добива.
Е тоа би биле веродостојни информации.
Тоа ми доаѓа исто како јас да земам да возам автомобил на отворен пат и сум достигнал брзина 90km/h 5та брзина и доаѓа некоја блага удолница и јас во тој момент правам слика 2.5l/100km и се фалам после гледај колку малку ми троши колата.
Веродостојно би било место слика да ставите видео од пример 2 саати убрзано во 5 мин како се снима апаратчето.
Мод греење, вентилатор автоматски, темп 22С. Без никакво вклучување на тивок мод или ноќен мод или еконо мод или само прва брзина на вентилатор...
И по можност навечер откако ќе се скрие сонцето при надворешна темп околу 0.
Исто ако може да се снима и температурата на издув.
Да се знае за толку и толку потрошена струја, тоа и тоа се добива.
Е тоа би биле веродостојни информации.

Уруру Сарара демек помалку ќе им потроши…