- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 50
Дечки една песна се врти на Антена5, Live the live you love, love the life you live... нешто така, никако да ја најдам по Youtube, ни пак шазам знае
Да не е оваа?Дечки една песна се врти на Антена5, Live the live you love, love the life you live... нешто така, никако да ја најдам по Youtube, ни пак шазам знае
Не е. Ги видов овие :/Да не е оваа?
Дечки една песна се врти на Антена5, Live the live you love, love the life you live... нешто така, никако да ја најдам по Youtube, ни пак шазам знае
Jovanotti - Muoviti MuovitiБарам италијанска песна, на неколку пати се врти како нарација/рецитација "musica, musica", "gente, gente" од страна на пејачот.
Многу заразна мелодија, ја заслушав на локално охридско радио но заради позадинска врева, не успеав да ја откријам песната со Шазам.
Еве го плагијатот:https://youtu.be/cuDInzZ4Bp0
Барам една рап есна, мислам дека почнува вака:
Го земам моливот по којзнае кој пат, пишувам стихови од срце кажани и вистинити, а празни молитви ..... времето ќе ги покаже сите наши грешки
И мислам дека рефренот е женски вокал
Понекогаш... милно се смеам.... (не ги памтам зборовите)
Машкиот вокал е многу специфичен и не можам да се сетам кој може да биде.
Не дава Shazam ништо.Песнава некој?
Unknown Track, Please ID Power 612 Power Radio Kiel
recording from around 1999-2000, do anyone know the name of the track?Aufnahme aus den Jahren 1999-2000. Kennt jemand den Namen des Titels?www.youtube.com