Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки една песна се врти на Антена5, Live the live you love, love the life you live... нешто така, никако да ја најдам по Youtube, ни пак шазам знае

Дечки една песна се врти на Антена5, Live the live you love, love the life you live... нешто така, никако да ја најдам по Youtube, ни пак шазам знае
Да не е оваа?

Или можеби оваа?

Последно уредено:
Дечки барам наша македонска евергрин песна, женско пее и тесктот беше нешто знам за една куќа знам за едно село :) спомнува и нешто река мој крај
Знам дека не помага многу ама хелп : D

Барам италијанска песна, на неколку пати се врти како нарација/рецитација "musica, musica", "gente, gente" од страна на пејачот.
Многу заразна мелодија, ја заслушав на локално охридско радио но заради позадинска врева, не успеав да ја откријам песната со Шазам.

Барам италијанска песна, на неколку пати се врти како нарација/рецитација "musica, musica", "gente, gente" од страна на пејачот.
Многу заразна мелодија, ја заслушав на локално охридско радио но заради позадинска врева, не успеав да ја откријам песната со Шазам.
Jovanotti - Muoviti Muoviti

https://youtu.be/Evz49ygtOew

има една песна мислам Андријана Јаневска ја пее и нешто вака е текстот:
Само за тебе ноќва душо... дојди бакни ме, дојди пак милувај ме....
толку ми текнува :)

синоќа некаде околу 23.00 час на антена5 слушнав верзија преработка на Мејбилин од Чак Бери,многу ми се допадна но ако некој знае од кого е да ја постира..ја барам на нет ама не излева,стварно луд ритам на рок-ен-рол од Чак Бери и нов спој..

Барам една рап есна, мислам дека почнува вака:

Го земам моливот по којзнае кој пат, пишувам стихови од срце кажани и вистинити, а празни молитви ..... времето ќе ги покаже сите наши грешки

И мислам дека рефренот е женски вокал
Понекогаш... милно се смеам.... (не ги памтам зборовите)

Машкиот вокал е многу специфичен и не можам да се сетам кој може да биде.

Барам една рап есна, мислам дека почнува вака:

Го земам моливот по којзнае кој пат, пишувам стихови од срце кажани и вистинити, а празни молитви ..... времето ќе ги покаже сите наши грешки

И мислам дека рефренот е женски вокал
Понекогаш... милно се смеам.... (не ги памтам зборовите)

Машкиот вокал е многу специфичен и не можам да се сетам кој може да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom