Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далот дрво. Ама ќумбево на голов ко да непостои.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Не е реално ова, секоја утакмица примаме гол уште у прва противничка шанса. Што беше ова од Далот? Рашфорд и Бруно најлоши на терен, покрај Далот. Ај Рашфорд имаше 2-3 добри потези, ама Бруно е катастрофален. Ко Лукаку да го гледам. Не може да подаде, топка му се одбива од нога, не може да смири. Најслаб на терен. Ние не треба да имамаме капитен. Како на кој му дадат капитенска лента, пропаѓа, се губи, заборава фудбал да игра. Не знам што се дешава у клубов околку капитените, ама ова не знам дали се има десено на било кој друг клуб. Хојлунд и Маунт доста добри. Поготово Холунд.
Епа јас не го примив голов, он го прими.Како е Онана крив за голот побогу...
Од десна страна центрираше.Те молам објасни како е Рашфорд слаб денес? Ова како некој условен рефлекс ви стана, кој е виновен? Рашфорд. Порано беше Мегваер, сега Рашфорд. Што лошо направи Рашфорд денес? Има асистенција за гол, неколку пати побегна по левата страна и добро центрираше, што треба да направи за да не е најслаб? Можеби требаше голот да го одбрани?

Од десна страна центрираше.![]()
Оваа последната требаше да ја шутира.Видов, трча денес и по лево и по десно. И изгледа Тен хаг многу го има пеено, многу почесто ја додава топката.