Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не е реално ова, секоја утакмица примаме гол уште у прва противничка шанса. Што беше ова од Далот? Рашфорд и Бруно најлоши на терен, покрај Далот. Ај Рашфорд имаше 2-3 добри потези, ама Бруно е катастрофален. Ко Лукаку да го гледам. Не може да подаде, топка му се одбива од нога, не може да смири. Најслаб на терен. Ние не треба да имамаме капитен. Како на кој му дадат капитенска лента, пропаѓа, се губи, заборава фудбал да игра. Не знам што се дешава у клубов околку капитените, ама ова не знам дали се има десено на било кој друг клуб. Хојлунд и Маунт доста добри. Поготово Холунд.

За година-две парите кои се платени за Хојлунд ќе ни се гледаат смешни. Дечкото има ненормални физички предиспозиции. Силен е ко вол и за големината што ја има многу е брз. Плус знае и со топка. И да, кога има центаршутево спрема него знае и гол да даде. На Рашфорд кога ќе му се даде да игра еден на еден е незадржлив, за жал сите екипи во ПЛ го удвојуваат.

Бруно е одечки очај, никој не знае на која позиција игра. Пас не може да погоди од два метра. И кој воопшто игра десно? Не знам зошто не игра Антони кога е веќе во протокол. За голот виновен е Дало, не знам како го најдовте Онана воновен. Топката отскокна пред него, било кој да беше голмант пак ќе беше гол.
Автоматски споено мислење:

Не е реално ова, секоја утакмица примаме гол уште у прва противничка шанса. Што беше ова од Далот? Рашфорд и Бруно најлоши на терен, покрај Далот. Ај Рашфорд имаше 2-3 добри потези, ама Бруно е катастрофален. Ко Лукаку да го гледам. Не може да подаде, топка му се одбива од нога, не може да смири. Најслаб на терен. Ние не треба да имамаме капитен. Како на кој му дадат капитенска лента, пропаѓа, се губи, заборава фудбал да игра. Не знам што се дешава у клубов околку капитените, ама ова не знам дали се има десено на било кој друг клуб. Хојлунд и Маунт доста добри. Поготово Холунд.

Те молам објасни како е Рашфорд слаб денес? Ова како некој условен рефлекс ви стана, кој е виновен? Рашфорд. Порано беше Мегваер, сега Рашфорд. Што лошо направи Рашфорд денес? Има асистенција за гол, неколку пати побегна по левата страна и добро центрираше, што треба да направи за да не е најслаб? Можеби требаше голот да го одбрани?

Те молам објасни како е Рашфорд слаб денес? Ова како некој условен рефлекс ви стана, кој е виновен? Рашфорд. Порано беше Мегваер, сега Рашфорд. Што лошо направи Рашфорд денес? Има асистенција за гол, неколку пати побегна по левата страна и добро центрираше, што треба да направи за да не е најслаб? Можеби требаше голот да го одбрани?
Од десна страна центрираше. :D

Кој дебил е Рашфорд

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Видов, трча денес и по лево и по десно. И изгледа Тен хаг многу го има пеено, многу почесто ја додава топката.
Оваа последната требаше да ја шутира. :D

Рашфорд, Рашфорд...колку е ужасен кога треба да донесе одлука...страшно нешто.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Рашфорд, Рашфорд...колку е ужасен кога треба да донесе одлука...страшно нешто.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Самодовербата му е во минус очигледно. Ама фасцинантно како пак донесе лоша одлука. Од таму се финишира ладнокрвно.

Бруно е жив очај, неможам да го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom