Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 15.224
- Поени од реакции
- 24.218
Може доказ за ова?Они имаат пресуда осудени се за давање мито во период од 2001 до 2018 ама ние фановите на Реал сме им биле криви...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може доказ за ова?Они имаат пресуда осудени се за давање мито во период од 2001 до 2018 ама ние фановите на Реал сме им биле криви...
2 различни претседатели, едниот ради перење пари и Нејмар, колку што ние знаеме другиот ради Barcagate каде што уплаќаше пари што не се негови на пулени да ги ругаат Меси и компанија.Сандро Росел ви е у затвор, Бартомеу се тресе од страв за скандалот со Barcagate...и јас измислувам работи?
Еден флешбекНајакото е сеа којзнае кој претседател којзнае за што договорил таа сума да му биде исплатена на тој ликот е верглана мелена и дробена мислиш 3 лш по ред земавме со офсајд не судени прописно и многу судиски неправилности, ја решивте ситуацијава како вас ви прдна а многу обвинителски тела во Шпанија ништо не најдоа.
Дали јас како фан на Атлетико ја имам таа чест да зборам за судиска помош или не ги исполнувам критериумите ?Фан на Реал да зборува за судиска помош и буткање е во најмала рака лицемерно. Зајакот му рекол на магарето имаш големи уши.
Во Шпанија само 2 тимови имаат право да зборат за критериуми, судии, режими - Барса и Билбао. Сите останати се фашистички издркотини на Франко и режимот. Би ги собрал сите во тоа ВЦ шољата стадион на Реал и би пуштил казанчето се тоа да се удави.Еве тука имаш нешто интересно да си видиш за Барса и режимот. По сељачката изјава на Лапорта немаше повратна реакција на ова видео од Реал. Не знам зошто.Атлетико, тимот на армијата?Во Шпанија само 2 тимови имаат право да зборат за критериуми, судии, режими - Барса и Билбао. Сите останати се фашистички издркотини на Франко и режимот. Би ги собрал сите во тоа ВЦ шољата стадион на Реал и би пуштил казанчето се тоа да се удави.

Зашто си толку нервозен, шо се нервираш толку, па вашиот клуб го водат криминалци, ти место на нив да си лут тука на нас ни продаваш пуфки.Атлетико, тимот на армијата?Во Шпанија само 2 тимови имаат право да зборат за критериуми, судии, режими - Барса и Билбао. Сите останати се фашистички издркотини на Франко и режимот. Би ги собрал сите во тоа ВЦ шољата стадион на Реал и би пуштил казанчето се тоа да се удави.

Не.Дали јас како фан на Атлетико ја имам таа чест да зборам за судиска помош или не ги исполнувам критериумите ?
Оти ?