пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.645
- Поени од реакции
- 9.652
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
Јас не пљукам никој и ништо, јас само извадов факти како е ситуацијата, а пред фактите сите молчат. Јас растев со тие приказни за величење на српскиот патриотизам и интелегенција, за моја среќа јас не сум еден од тие што му ги дујам јајцата на нив а ниту на некој друг така да можам пореално да расудувам и не се ставам во потчинета позиција на никој ниту па на нив за да треба да сонувам за некоја нивна ДНК, дури не ни сакам, зашто лично мислам дека имаат мнугу расипани луѓе меѓу нив....да те прашам, дали знаеш што значи Бонстил и дали воопшто си контактирал со некој што бил таму со месеци под земја што се прави во тоа Косово?
...не го пљукај српскиот патриотизам и српскиот народ, далеку сме ние од нивна интелигенција и патриотизам, тие генетски се една од најпаметните нации во свет, ние сите во светот може да сонуваме за такво ДНК.
Автоматски споено мислење:
ова тема е за нивниот двор, имаме ние посебна тема за нашиот двор...а бе гледајте во сопствениот двор, не во комшијата, на комшијата ќе му цркне една коза, ама нас цело стадо, а сме запнале за неговата коза!