Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Регилон најверојатно 2-3 недели.И Мартинез повреден наводно два до три месеци.. Оваа веќе излегува од контрола.
Се разбира дека нема да се препукуваме, разговараме. Носи енергија вистина, но не и многу знаење. Мене ми е некако недоречен, а и техниката не му е јака страна. Често ги греши додавањата, што ме вади од контакт. Која мислиш дека му е идеална позиција на Мејбри на теренот?
Ова му иде нешто слично како статистиката што ја вадеа за Онана дека прмил 15 гола на 6 утакмици.
Палас 90% од времето стоеја и не вршеа никаков пресинг, па си додаваа до бесконечност како Брајтон против нив.
Ovoj i Barela bi sakal da gi vidam vo Utd.[emoji599][emoji634] NEW: Manchester United have identified Federico Chiesa as a target to replace Jadon Sancho! United want to sign Chiesa as early as January. #MUFC [@calciomercatoit via @Sport_Witness]
Нема вистина тука,али чисто ме занима ,што мислите за ваков трансфер ?
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Не зезај што побрзо се откачиме од Слабхед подобро за тимот, човекот е прва опасност за нашиот гол кога игра.Не требаат трансфери, 100 играчи има Јунајтед. Треба Тен Хаг да направи добитна комбинација.
Одбрана треба и тоа како. Пола одбрана injury prone е, ене го и Мартинез ги врза скоро 6-7 месеци со повреди. Варан прашање на време е кога ќе паузира повторно...Не требаат трансфери, 100 играчи има Јунајтед. Треба Тен Хаг да направи добитна комбинација.
. Така е тоа кај нас. Нешто фундаментално грешат во тренинзите. Не е можно во први два месеци толку повреди. Ај да беше крај на сезона, ќе разберев, ама ова е прерано. Мартинез не го барајте сезонава. Оваа повреда може цела сезона да му прави проблеми.Нема одредена дата,се зависи од неговото опоравување,прогнозите тогаш беа,најбрзо против Галата(нема шанса), најдоцна почеток на Ноември.Знае некој отприлика кога се враќа Шо?
Нема одредена дата,се зависи од неговото опоравување,прогнозите тогаш беа,најбрзо против Галата(нема шанса), најдоцна почеток на Ноември.Знае некој отприлика кога се враќа Шо?