Jako e sto koa svati deka si izlupetal gluposti, smeni tema. Kosovo, murtino, inflacija, marsovci
Го знаеш она кај глуп па и упорен?
Не разбирате вие, прокси е тоа. Никаде не се директно вмешани, така само малку оружје, тренинг, инструктори и слично им даваат. ;) Нема чичко ти Сем таму на папиру ништо, влажни соништа, абе измишљотини, руски ботови баце. Ni prva, ni posledna takva vojna. I da, toa e proksi po definicija.
forum.kajgana.com
Ти кажав дека прокси или не
ние ги сркаме последиците (преку инфлации и чуда), ти ми викаш сум лупал глупости.
Ако на таков одговор возвраќаш со глупости лупање тогаш стварно треба да се преиспитам дали воопшто и да те цитирам - едноставно губење на време е. Ограничен како балкун ти е светогледот.
Еве читај погоре што ти одговорив и учи школа за дефлектирање кај чичко ти Клинтончо, имаш фурни за јадење додека да стигнеш до тоа некое ниво. Не е доволно само да лупаш како Максим по дивизија, понекогаш треба и на некое прашање да одговориш - а не, не знам ја у визба сум бил.
Ти си друже длабоко вознемирена личност, моја препорака да посетиш доктор.
Јас те прашам дали е РФ во војна со НАТО ти ми кажуваш дека децата ќе ми бидат наркомани. Па нели сум педер бе? Од кај деца ќе се родат? Дај разјасни ми ја мојава животна приказна не си ми јасен нешто.
Чекај сега, прво кога те фативме во тесно со тресењето зелени за Кинжалот и морнарицата зеде да викаш дека сум пичка, да навредуваш и да се поставуваш од високо (не дека ти е прв пат, со сите тоа го правиш кога ќе ти се испушти нешто што сонце не го грее, крава не го паси).
Сега доктор да сум посетел, во меѓувреме некој педер те викал па ме прашуваш мене од каде педер?
Извини ама ниту те вреѓав на темава ниту ти реков нешто додека прв не започна, напротив ти имав кажано дека премногу дефокусираш и ја убиваш дискусијата.
Е сега зошто цитираш? Шо толку плачење?
Па уште гајлето го бери за доктори.
Гледај ти со тој памет и таа „експертиза“ до кај ќе дотуркаш и да, пази си ја фамилијата (тоа ти беше добронамерно пишано без разлика твојата луда глава што чита), пошто смешка ти ја направи државата вујко Сем и ти сосе него - од причина што сркате сè што ви се дроби.
Ти кажа убаво Лестер горе ама ти одбра и понатаму со главата во песок да седиш.
Слободно продолжи и не ме цитирај, ниту си нешто паметен, ниту забавен со коментарите, само си го кажуваш табиетот, некултурата и „военото знаење“.
Ти одговорив, ама толку сакаш да читаш
Нато сака да еби нешто кај МТВ, ама му е фуфка да не закачи СПБ па ја користи Украина како презерватив, еве ти уште поедноставено