- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.843
- Поени од реакции
- 40.398
Хахах каков кловн е овој Трудо. Веројатно најголемиот кловн од сите левичари. Затоа шеки го обожува.
Не знам што има врска Трудо со оваа заебанција. Мислиш Трудо воопшто го интересирало кој точно бил овој човек и лично ќе го истражувал? Си се извинија канаѓаните за ова и за мене тоа е доволно.Хахах каков кловн е овој Трудо. Веројатно најголемиот кловн од сите левичари. Затоа шеки го обожува.
Па не му дошол дома на кафе и локум бе Шеки, во парламентот на Канада му аплаудирале сите. Замисли го ова истово да се случеше додека беше Трамп претседател на Америка. Дали ќе ти беше доволно едно извинување од него после тоа?Не знам што има врска Трудо со оваа заебанција. Мислиш Трудо воопшто го интересирало кој точно бил овој човек и лично ќе го истражувал? Си се извинија канаѓаните за ова и за мене тоа е доволно.
Ама Трамп тоа ќе го направеше намерно или затоа што е глуп, Трдо то го направи случајно несакајќи со најдобри намери. Кој би можел да помисли дека Украински војник од 2 светска војна кој се борел против СССР би можел да биде нацист?Замисли го ова истово да се случеше додека беше Трамп претседател на Америка. Дали ќе ти беше доволно едно извинување од него после тоа?
Да, би му простил и на него и на Путлер ако даде извинување за колку голема грешка била оваа неоправдана војна.Ама Трамп тоа ќе го направеше намерно или затоа што е глуп, Трдо то го направи случајно несакајќи со најдобри намери. Кој би можел да помисли дека Украински војник од 2 светска војна кој се борел против СССР би можел да биде нацист?
Абе Шеки бе, како Трудо што е најголемиот кловн во политичката елита, а има огромна конкуренција покрај Бајден, Пелоси, АОК, Камала Харис и сличните левичари, така ти си нашиот најголем форумски кловн. Да си жив и здрав.Да, би му простил и на него и на Путлер ако даде извинување за колку голема грешка била оваа неоправдана војна.
Едно е да направиш грешка, друго е да ги лажеш луѓето дека твоите грешки не биле грешки.
Вие ако некој политичар мислите дека е кловн, тоа ми кажува дека мора да се гласа за него.Абе Шеки бе, како Трудо што е најголемиот кловн во политичката елита, а има огромна конкуренција покрај Бајден, Пелоси, АОК, Камала Харис и сличните левичари, така ти си нашиот најголем форумски кловн. Да си жив и здрав.
ne e ni ziv a bogami ni zdrav, mrtvo emocionalno pederche shto saka da mavta so kurot pred dechinja od gradinkaАбе Шеки бе, како Трудо што е најголемиот кловн во политичката елита, а има огромна конкуренција покрај Бајден, Пелоси, АОК, Камала Харис и сличните левичари, така ти си нашиот најголем форумски кловн. Да си жив и здрав.
Тоа е за жал одлика на вас левичарите, не се водите според здравиот разум, туку се водите по тоа што другите мислат и како ќе ви кажат така правите. Поради такви како тебе во Америка и Канада кои не размислуваат со сопствената глава, ликовите што ти ги набројав се на врвот во светската политичка елита, а се тешки идиоти. Кажано им е да ги гласаат само нив и они слепо си ги гласаат, без малку да размислат и да видат што стварно гласаат на избори. Глумите разбудени и освестени, а уствари сте најзатуцаните, најслепите и најпростите луѓе. Ве лажат и замајуваат со глупави и нереални идеологии. Затоа левичарството не е идеологија туку дијагноза.Вие ако некој политичар мислите дека е кловн, тоа ми кажува дека мора да се гласа за него.
Јас се водам по тоа што конзервативците мислат. Гледам дека сте залагате за носење фашистички закони, па јас ја поддржувам спротивната страна според тоа.Тоа е за жал одлика на вас левичарите, не се водите според здравиот разум, туку се водите по тоа што другите мислат и како ќе ви кажат така правите. Поради такви како тебе во Америка и Канада кои не размислуваат со сопствената глава, ликовите што ти ги набројав се на врвот во светската политичка елита, а се тешки идиоти. Кажано им е да ги гласаат само нив и они слепо си ги гласаат, без малку да размислат и да видат што стварно гласаат на избори. Глумите разбудени и освестени, а уствари сте најзатуцаните, најслепите и најпростите луѓе. Ве лажат и замајуваат со глупави и нереални идеологии. Затоа левичарството не е идеологија туку дијагноза.